Haftalar büyüdükçe foruma sıkça girip herkesin doğum hikâyesini okuyordum şimdi yazmak bana nasip oldu☺️
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah 3 gün önce akşam yemeği yedikten sonra uzandım birden bacaklarıma bi sıcaklık aktığını hissettim arada akıntım oluyordu ama bu su gibi aktığı için acaba kanamam mi oldu diye düşündüm içimden daha zamani doktorum erken doğum için risk yok diyordu ki ayağa kalktım kalkar kalkmaz sular akmaya başladı 😱 Sadece gerildim doğumun hemen su akmayla başlamadığıni bildiğim için sakin kaldim çantalarımi hazırladım eksikelrimi düşündüm o sırada suyum hala akmaya devam ediyordu sonra evden eşimle çıktık hastaneye geçtik doktoruma haber vermeden hemşireler geldi muane etti doktorumla konuşmuşlar doğumu yapamayacağını söylemiş Kızlar ben özel hastanede tedavi görüyordum benim doktorum çocuk doktoru ile görüşmesinde böyle bir karar aldığını bize bildirdi ve benimle ilgilenmedi şok olduk tabi 36 haftalık özel olan hastaneler kabul etmiyor edenlerin rakami bizim bütçemize uymuyor 3 tane devlet hastanesi gezdik alttan sürekli muane ediyorlar suyum durmadan akmaya devam ediyor o kadar çok canım yandı ki biri muane sırasında aşırı derecede canımı acıttı ayağa kalkmamla kanamam bir oldu doktorlar birbirinin yüzüne bakıp yanlış mi yaptın muaneyi diyince çıldırmam bir oldu hem ağlıyorum hem bağırıyorum devlette resmen insan yerine koymuyorlar sancılarım çok yüksek olmasına rağmen açılma olmadi sabaha kadar sonunda annem özel bir hastaneden birini ikna etmiş oraya geçtik hemen ultrasonla baktılar bebeğin suyu bitmiş ve kordon 3 kere boynuna dolanmış bir kerede vücuduna oradakiler normal doğum adla olamayacağını söyledi sezeryanla epidural ameliyat oldum oğluma kavuşma hissi çok güzel zorlu bir süreçti onun içinde benim içinde şuan yanımda rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun umarım herkes sağlıkla bebeğine kavuşur 🥰👼