Dlktpl Minicikbiranne bn gazı saymıyorum bıle 🤣kıvrandırıyo ıgnenın yan etkısı cok oldu buau hakkımızda artık hayıtlısı ya ıns guzel haber alırız ıkıgunr test yapcakmısın
Dlktpl Minicikbiranne 12. 13.gunde cıkar cnm ama döllnmeye baglı negatıf cıkarsa da uzulme gec dollendıyse bekle daha adet olana kdr bızlerıde etıletle testlere 12.gunde sabah ılkmıdrarla dene elınde fazlamvarsa
Minicikbiranne Dlktpl beni heveslendirdin yine test yaptm 😂😂instagramdan hamilelk testi göndermişlerdi son 1 tanem kaldı onuda pazartesine saklıyayım dün yaptığım daha net 2 çizgiydi bugünkü daha silik
DiplomaliEvHanimi Deprem oldu arkadaslar herkes telasli onyizden aksayabilir cevaplar anlayisli olalim ❤️
Dlktpl DiplomaliEvHanimi cok sallandı ben dedö ev yıkılıcqk tv falan dusuyodu tuttm valla allah korusun hepımızı
Minicikbiranne Dlktpl bugün göğsüm umma olmuş ilaçdan mıdır bilmem 😢yoksa gebelik midir pazartesi en geç salı giderim Hastahaneye
Dlktpl Minicikbiranne bızımmaltımızdasın cnm sorenler falan calmaya basladı dedm gıdıyorux galıba ev kesın yıkılcak dedm 5.kat benım allah yasatmasın bıdaha