tgbactn Selam kızlar, emzirme sütyeni olmazsa olmazlardan mı acaba, almadım da alsam mı die düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz
sonsuzmasalim tgbactn oğlumu 11 aylık olana kadar emzirdim ve emzirme sütyeni olmazsa olmazımdı. Atleti gerek duymadım ama sütyeni tavsiye ederim👍🏽
Busraae tgbactn cogu kişi lazım oluyor cogu kişide gerek yok dedi canım bende 1 tane aldım denemek için begenirsem birkac tane daha alırım diye düşündüm
Busraae tgbactn bu arada süngerli sütyen aldım ben atlet cok bos duruyordu zaten göğüslerim cok büyük degil
Mevr tgbactn emzirme sütyeni almıştım ebebekten ama şubatta doğum olacak herkes atletini al karnın açılmaz rahat edersin dedi o nedenle pentiden emzirme atleti aldım 🥰 şimdiden giyiyorum valla çok rahat 😄
1004nese Ben almadım atlet aldım lwc den zaten sütyen kullanmayi pek sevmiyorum. Eğer gerek duyarsam alırım die dusunuyorum
tgbactn 1004nese e bebek te baby mom indirime girmiş te kararsz kaldm bende alsam mı almasam mı acab die 🤨
Busraae tgbactn ebebekte olanlar güzelmiş canım desteksiz ama sanırım. Lc wakiki den aldım ben canım 25e düşmüştü kuması falan cok güzel
Gizoo tgbactn bence atlet daha kullanışlı ikisi bir arada. İlk zamanlar insanın takası gelmiyor ama sonradan lazım oluyor. Sütyenlerde de dolgusuz olanlar daha rahat oluyor.
balkanesra Bende lcw den emzirme sütyeni aldın kalıp gibi duruyor başka bir yerde bulamadım diğer yerlerde hep atlet gibi penyeden var onları da sevmiyorum. Atleti gereksiz gördüm çünkü sütyensiz yapamam üstüne de emzirme atleti hem onu aç hem onu mantıksız geldi normal atlet aldım.
balkanesra tgbactn Ne demek ☺️ 38. Haftaya giricez artık az kaldı gerekli mi gereksiz mi ondan sonra görücez inşallah 🤰🏻🤱🏻❣️