Cerenssn Kızlar bana çok saçma geliyor ama belki basına gelende vardır canım ciger yemek istedi etrafimdakiler yeme veya yersen hicbiryere dokunma nerene dokunursan çocugunda leke olur boyle birsey varmi bende daha yeni yedim vallahi her tarafimi kaşındı kasıdım simdi cocugumda lekeler mi cikicakk inanmiyorum boyle seylere ya ama genede insan merak ediyor 🙄
sevgiarslann54 Cerenssn valla ben inanıyorum bazilarına ya benim annem abime hamileyken zeytin yerken boynuna damlatmış zeytini abiminde aynı yerde damlamış gibi doğum lekeleri var
Buse91 Cerenssn canım ciğer çok fazla A vitamini içerdiği için gebelikte zararlı yenmemesini öneriyor doktorlar. onun dışında hiç bişey olmaz merak etme bunlar hamileliği zehir etmek için uydurulmuş hurafeler:) sen dikkatli ol bundan sonra
leaf-07 Cerenssn benim annemde ablama hamile iken tencereden pişmiş mi diye ciğer ,almış o sırada eteği düşer gibi olmuş eteğini düzeltmiş, ablamın hem poposunda hem de sırtında kocaman siyah leke var.. tevafuk mudur bilemeyeceğim tabi😕🤔
Emin_e Cerenssn lekesine inanmiyorum ama ciger ozellikle ilk aylar pek tavsiye edilmiyor hatta sakatatlar yüksek oranda a vitamini oldugu icin...