Sinemneset 58Vildan hamile kalınca bir zararı yok demişsiniz ya doktorlar söyledi yoğun düşük tehlikesi yapıyor diye
58Vildan Sinemneset ya ben internetten okuduğumu söyledim yanlış bilgi vermek istemem yazmanız iyi oldu sağolun
ARNN Ozlm9792 canim hamile kalmamiwdan once bende duzensiz yaptim olmadi ama ikinci ay yaptdim 15gun sabah akwam taze saganla icdim tabi AllAh bana nasib etdi sagan kurude iyi geldi canim wimdi 19+4haftalik hamileyim cok wukur
ARNN Ozlm9792 canim antibiotik kulanan birinin gebelik planlamamadi gerekdiyini biliyordum doktorum soylemiwdi dokturuna sor sonra canim inweAllAh tez vakitde kalirsin yine
Ozlm9792 ARNN adetim biteli bugun bi hafta oldu hapıda bi gün daha içerim daha içmicem zaten daha kalma zamanı gelmedi hap o zamana biter bakalım nasip canım
Au-Krm23 Ozlm9792 soğan kürü dediğiniz soğan ve kabuğunu kaynatıp içiyor musunuz ? Ben onu internette regl söktürücü diye görmüştüm! hamile kalmaya mı yardımcı oluyormuş ? 😕👀
Ozlm9792 Au-Krm23 evet canım yardımcı oluyor ama kabuğuyla degil kabuğunu soyup dörde bölüp kaynayan suya atıyosun 5dk kaynatıp o suyu iciyosun sabah akşam aç karnına regl bitince başlıyosun kullananların çogu hamile