Mervehatun Patlamış mısır yıyebılır mıyım? 2 aylık hamileyım cok pis canım ıstıyor ve ıkı gundur cips makarna kuru fasulye manyagı oldum rahatsız ettıgını bıldıgım halde hala yıyorum sızce zararlımı yada arada kacamak yapıp mı yesem
Gulanelis Mervehatun valla ben bir sürü yiyorum canm ben midesizim üstüne dondurma cips yoğurt hahahah🤣🤣 nolur canın çekmesin ya söylemek istedim ben yiyorum doktor bir şey demedi
Misssimsek Mervehatun az yağlı az tuzlu olduğu sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum bende yiyorum bazen.
nurbyrm44 Mervehatun Yiyebilirsin tabi ne olabilir ki 😊 Son haftadayım şimdiye kadar canım istedikçe yedim ve hiç bişi de olmadı çok şükür 😊
Ozlemio Gulanelis kilo durumunuz nedir 😄bende yiyordum sonra biraktim kilo yapinca hemde zararli oldugunu dusundugum icin
Mervehatun Sinemneset bende sabah bulantım oluyor o kadar zor valla mıde bulantısı 😌 Allah yardımcın olsun
Gulanelis Mervehatun hahaha :) bide mısıra ek olarak yağda az karıştırıp kara biber koyuyorum cips gibi oluyor
Sinemneset Mervehatun sabah kalkıyorum gece yatana kadar değil yemek bakamıyorum bile inş sağlıkla alırız kucağımıza
[silindi] Mervehatun Bende normalde çok severim bayilirim hamileligimin ilk ayinda 1 büyük leğen dolusu patlatip tek basima yemistim hepsini sivilce ve dudak kuruluğu haricinde bisey olmamisti tabi ben tuzlu ve yagli yapmistim :) ama o zaman yedigim icin tiksindim şimdilerde yiyemiyorum ama siz diyince bian canim cekti size afiyet olsun bebeğe bi sorun olmaz insaAllah
Gulanelis Ozlemio ben 54 tüm ilk iki ay folikasite ek olarak progestan alıyordum şuan 17+2 yız 58 yada 57 yim daha bugün kontrole gittim doktor hiçbir şey demedi hastane tartısında 60 çıktım ama doktorum biliyor zaten 2 kilo fark ettiğini
Gulanelis Mervehatun yeni benim düşüncem her şeyden yiyilebilir aşırıya kaçmamak lazım tabii ama az pişmiş et kola ve etli çiğköfte zararlı