gmzmg TwinsmomDA aslında ev yoğurdu probiyotik değil. Probiyotik olması için probiyotik şaselerle mayalanması lazım. sadece ev yoğurdu market yoğurduna kıyasla katkısız :)
gmzmg TwinsmomDA probiyotik kelime anlamı olarak farklı bir şey. Her ikisinde de bakteri var. Ama bakteri olması probiyotik olması anlamına gelmez :) basit bir anlam kayması aslında : probiyotik- prebiyotik bu kelimeler biraz yanlış anlamlarda kullanılıyor günlük hayatta. Bu alanda bir akademisyen olduğum için yazmak istedim. Meslek hastalığı :)
TwinsmomDA gmzmg saygılar o zaman 😁 bende kendi çapımda ufak tefek bilgilere sahip olmaya çalışıyorum
Talentedmom Sueda29 kendin mayalayıp tüketsen daha sağlıklı olur bebeğin için herşey ben günde 2 kase tüketiyorum önceden sade yiyemezdim evlat sayesinde alıştım herşey onun için💙
rabnaz6822 Hayraz ben hayatta marketteki kefiri ve yoğurdu içemem . İçinde bin tane katkı maddeleri var dışarıdakiler de vitamin,probiyotik olduğuna hiç inanmıyorum 🤦♀️Evde kefiri ve yoğurdu kendim yapıyorum . El yapımı daha çok faydalı 🤷♀️
Hayraz rabnaz6822 keşke yiyebilsem ama asla yiyemem köyden yumurta gelir yemem marketten alır yerim köyden tavuk gelir midem bulanır marketten tavuk alır yerim
Meriiiilii Fazla süt ürünleri tüketmek kansızlık yapıyor bilginiz olsun. Günlük 3 porsiyon dan fazla yemeyin kızlar.