Dlktpl Canim doktora gittim yumurta 20 mm di catlamamisti. O gun iliski onerdi doktor iliski oldu. Ertesi gun gel bidaha bakalim catlamazsa igne vuralim dedi ve catlamadigi icin igne vurdu. 36 saat sonra iliski dedi doktorum, cunku igneden 36 saat sonra catliyor yumurta. 36 saat sonra iliski oldu. Sonrada gun asiri dedi 1 kere gun asiri oldum birdahada dikkat etmedik. Ve ultrasonda doktorum 3 gun gec dollenme olmus dedi. Yani igneden 36 saat sonraki iliskiden hamile kalmamisim. 1 kere yaptigimiz gun asiri iliskiden hamile kalmisim.
Sen zaten 36 saat sonra iliskiye gireceksin. O iliskiden sonra 48 saat gecmeden yine iliskiye girmeye calis 48 saati gecmesin ama 60 saat fazla. Igneden sonraki bu iliskiler cok onemli tutarsa bu iliskilerden tutar diger gunler gun asiri yapmanin bi anlami yok. Benim doktorum cok tecrubeli bir doktor tup bebegide asilamayida kendisi yapiyor. Senelerce tup bebek yapmis sonra Tup bebek merkezinde mudur olarak calismis. Emekli oldugu icinde ozel bir hastanede hasta goruyor. O yuzden sanada aynisini tavsiye ediyorum sende benim uyguladigim gibi uygula insAllah hamile kalirsin