Rabiaa59 Eski açılmış postlara baktım geneli braun kulaktan ölçeri tavsiye etmiş ama biraz pahalı bir ürün. YouTube daki doktorların videolarını izledim. Kulakta iltihap, kir gibi ölçmeyi önleyen unsurlar varsa yanlış ölçüyormuş. Sizin tercihleriniz neler ?
Hazel_sertkaya Rabiaa59 Merhaba canım biz internetten weewell marka aldık çoğu devlet hastanesinde de bu marka kullanılıyor bizde memnunuz
deletedmom220 Bizde e bebekten ninomed veya nimomed gibi bi ismi vardı ondan aldık 90 liraya temassız alından ölçüyor eşim çok sefer denedi hep doğru ölçülüyo gösteriyo tavsiye ederim
Egemenin_annesi3460 Rabiaa59 kesinlikle haklı bir durum canım biz aynı sorunu yaşıyoruz kulakta kir olduğu zaman doğru ölcmüyor steril etmemiz gerekiyor sürekli 🤷♀️ En iyisi koltuk altı
Gamm Rabiaa59 kulaktan çok kullanışlı olmuyor temassız en iyisi diye duymuştum. Rahat yani kullanım açısından . Wewell temassız aldım ben arkadaşım çok memnundu. Braun çok duydum ama gereksiz pahalı .
gmzmg Rabiaa59 braun pt 2000 almayı planlıyorum. Uzaktan ölçenler 2-3 yaşına kadar önerilmiyor hata payı yüksek olduğu ve kalibrasyon kaynaklı yanlış ölçümler olabileceği için. Koltuk altından veya kulaktan ölçüm yapabileceğiniz standart bir cihaz alabilirsiniz. Ölçümü de garanti olsun diye ilk başlarda 5-6 kez yapıp ortalamasını alırsınız. Bu hata payını daha da düşürür.
Derin_Demir Rabiaa59 ben hamile kalmadan önce eczaneden bu ateşölçeri almıştım çokta memnunum kızımada bunu kullanıcam https://imgyukle.com/i/VUvbPp