Merhaba anneler bugün tam 30 haftalık olduk.
benim çok kötü midem yanıyo idrarimda enfeksiyon çıktı,kan değerlerim de düşük çıktı. Sizde durumlar nasıl?

Merhaba canim benimde midem yaniyor özellıkle akşamları..bide belim agriyo malesef

Bel ağrısı bende de var. Ama kan takviyesi için ilaç kullanıyorjm. İdrar yolu enfeksiyonumda yok canım cok şükür. Mide yanması da ara ara oluyor her zamn degil

Kızlar merhaba bebeleriniz baş geliş pozisyonuna donmusmu

Nuryldrm 31+3üz biz de. Bel ağrısı ve el ayak şişmesi başladı 😔 hatta sabah elim o kadar şişmişti ki parmaklarımı kapatamıyordum. Öğleden sonra indi çok şükür.

Fdm benim daha elim ayağım şişmedi çatlak oluştumu sizde

• Fdm bunu yanıtladı.

Ellidortannee bende kan takviyesi için ilaç kullanıyorum ama yinede kan değerlerim düşük çıktı

Snt ben geceleri sırf bu yüzden uyuyamiyorum ya

Nuryldrm malesef bende aynıyım. Geceleri uyumak çok zorlaştı ve mide yanması çok oluyor

Nuryldrm bekarken çok kilo alıp veriyordum. Yanlarda çatlak vardı. Yenilerini eklemedim.

Nuryldrm aşırı derece de bel ağrısı dışında bi şikayetim yok cok şükür

Kontrole gitmedim henüz döndü mu bilmiyorum ama sezerzan olucagim icin problem değil..gittikce agirlasiyo dimi