Elosh Tugcerasim Aboww 42 neymiş😂😂 Doktorunuz ne diyor bu konuda bazısı 40 ı geçince alalım diyor birde kaka yeme mevzusu var ondan korkuyorum😕
Erdemveannesi Allah iyiliğini versin 😂 hemde kız ve bu hafta maşallah hiç bir belirti yokmu ve bebek pozisyondamı bilgin varmı
Hilall O zaman şu bana doğurdun mu diye soranlara seni söyleyebilirim 39.haftamızdayız ve erkek günlük doğurmadın soruları görülen rüyalar 😃
prensim Hilall ayni durumdayiz 40 haftalik oldum ve her gun daha dogurmadin mi diye ariyorlar 😂 esim bile isyerindeyken ariyor dogurdun mu diye haha🙈🙈
Tugcerasim Hilall ay sen doğurmadın nı çıkar artık şunu daha güne varmı jçkarnın düşmemiş doğmaz bu neler neşer sanki biz doğurmayarak zevk alıyoruz
Pnrms Elosh aynen benim dr de öyle diyor 😐 38+5iz gelmezse 30unda yatış yapıcakmış ağlasammı sevinsem mi bilemedim
Hilall Tugcerasim karninin sertliğine bakilyo😃 ah ahh bana soranlara disini cikarmasini bekliyorum diyorum
Elosh Tugcerasim doktorun iyimiş benim doktor kabul etseydim yarın sezeryan yapacaktı.Risk almak istemiyorlar hemen sezeryana yönlendiriyorlar. normal doğumla inşallah hayırlısıyla sağlıkla kolayca doğar bebeklerimiz ☺
Elosh Tugcerasim inşallah kendiliğinden gelir rabbim bi avazda kurtarsın ☺ Pnrms inşallah kendileri gelir de planlı sezeryana gerek kalmaz☺
Rabia88 Didemalkanendik sağlıkla büyüsün inşallah peki normal doğum olsun diye bişey yaptınız mı hurma yemek Meryem Ana otu ya da başka bişey