Marinedeniz Kizlar bir kac kere farkinda olmadan cafelerdeki x rayden gectim birsey olur mu ? Bugun de az kalsin geciyodum son anda farkettim fisi cektirdim :/
Serap0733 Marinedeniz ben de hamileymişim bilmiyordm geçmiştim bi şey olmaz ama artk geçme zararlıymış dikkat et
Oyku10- Marinedeniz x-ray cihazları buzdolabı kadar radyasyon vermiyor korkmayın. Sadece çanta bavul gibi konulan cihazlar radyasyon veriyor
Ozlemio Marinedeniz onlar da metal tarayici asil xray cantalarimizi posetlerimizi koydugumuz seye deniyor radyasyon iceren o
Sultan1903 Marinedeniz cafelerden mi,avm girişlerinde direk yandan geçiyorum ama cafeler aklıma gelmemişti.Kapattıralım her ihtimale karşı🤚
Marinedeniz Serap0733 bebek cok kucukken sanirim etkisi olmuyormus canim heyere de koyuyorlar sinir oluyorum yaa
Serap0733 Marinedeniz 😏ben geçmiyorm vallaha ben bir kere geçtim hamıle oldugumu ogrendım geçmedim hamilesin artk geçme dikktli ol
gfazlioglu Banu çiftçinin videosunu izlemiştim onların bi zararı yok diyor bende geçmiyorum yinede avm lerde
Marinedeniz Sultan1903 evet canim artik nerdeyse her cafenin girisinde var bazen bos bulunup geciyorum korktum o yuzden
Baybayy X ray radyasyon yayar fakat içinden gectigimiz şey duyarli kapı. Eşyalar gecerken karsisinda durmamaya calisin. Ben de cezaevinde calisiyorum 38. Haftandayim Allaha sukur bi anomali yok içiniz rahat olsun bir telefon kadar etkilemez yani.
Kelebenk Marinedeniz ben bi suru farklı doktordan dinledim zarari yok diyorlar.geciyorum.evimizdeki bi suru alet daha cok radyanyon yayiyor hele telefonlarimiz ama onlara hic dikkat etmiyoruz 🙄
Bsrsckn Marinedeniz ben x-ray operatörüyüm . X-ray dediğimiz çantaların geçtiği karbon perdeleri olan cihazın adı bizim geçtiğimiz kapı dedektörü çalışma prensibi fizikte öğrendiğimiz + - yükler ile alakalı radyasyon değil. Geçmişsin hiç birşey olmaz canını sıkma . Çantanı x-ray in karşısında bekleme zararlı olan o yemeğin varsa çıkar çantandan elinde geçir kontrol etmelerini rica et . Hı ben bildiğim halde bende geçmiyorum ama o annelik pimprikliliğiymiş o ayrı bundan sonra geçmezsin için rahat olsun :))
Marinedeniz Bsrsckn icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim ben de hep dikkat ediyorum yine de fislerini cektiriyorum ama bazen bos bulunuyorum bugun ki gibi icime dert oldu "/
tugcebyl Marinedeniz xray ler zararlı değil çantalarımızın içini gösteren aletler zararlı, çantanızı geçirirken içinde yiyecek ve içecek olmazsa sıkıntı yok, bizim içinden geçtiğimiz alet telefonlardan daha fazla radyasyon yaymıyor
Busbusvehashas Marinedeniz hiçbir şey olmaz. Avm gibi geçirdiğimiz güvenlik kapıları radyasyon yüklemesi yapmaz. En tehlikeli olanlar bavul/çanta bantlarıdır. Yani onun da içine girmediğimiz için yine zarar vermez. İçiniz ferah olsun.