Meltemcagdas Kizlar bugün doktora gittim normalde 35 haftalık hamileyim ama ultrasonda 33 haftalık çıktı bebeğim hep haftasında giderdi gerileme olmuş böyle olaniniz varmı ne yaptınız
sahibe Meltemcagdas canm benim de iki hafta geri perinotolojiye sevk etti bakti iki hafta geri bebegin dedi 28 haftalik ken 26 haftalik gibiymis benim karin cevresin de gelisim geriligi varmis doktorun takip etmeli sende hareketlerine felan dikkat et bebegi takip et dedi gerilik artarsa tekrar bana gel erken dogum olabilirdede
sahibe Meltemcagdas yemene dikkat et en azindan sen 33 lu haftalardasin canm ben daha geriyim canini skma hayirlisi olur insallh
Ecrinmm Meltemcagdas benimde hep günü gününe kadar devam ederdi Ama 36 haftalık iken bebeğim 33 haftalık gösteriyor şimdi 37 bitiyor 35 gösteriyor
Ebrukrtp Meltemcagdas Meltemcagdas benimde iki hafta geride karın çevresi olarak özele gidiyordum doktorum üniversite hastanesine yönlendirdi 1 hafta hastane de yattım şuan sürekli takipteyim sürekli doktora gidiyorum duruma göre erken doğum olabilirmiş
Meltemcagdas sahibe ne biliyim ya korktum bişey olurmu diye herseyimiz normaldi aslında niye böyle oldu ki ya
Meltemcagdas Ecrinmm sahibe hayır kontrolleri haftada 1re düşürdü bakalım böyle olunca bı problem oluyomu bebekte acaba
sahibe Ebrukrtp benimde iki hafta karin bolgesi geri 28 haftaligim 26 cikiyo perinotolojiye gonderildim takip verdi boyle devamnederse sonu erken dogum dedi ama kapatir arayi insallh daha cok kucuk dogum feln dusunmek istrmiyorm yasarmi yasamazmi bilemiyorum dogm olsa
Ebrukrtp Meltemcagdas ya aslında sağlıklı olsunlar da kilo alırlar inşallah doğduktan sonra da Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Selma_45 Meltemcagdas bende de öyle oldu maalesef yememe dikkat et canım çoçuga kilo aldıracak şeyler ye,2 hafta geriden geliyordu 2 güne düştü benim
Meltemcagdas Selma_45 bende öyle yapmayı düşünüyorum saatli yiyim diyorum yoğurt yedilik falan neler kilo aldırır mı aca bı araştırma yapmam lazım
Ebrukrtp sahibe kötü düşünme bol bol dua et bende şuan 34 haftalığım karın çevresi 32 görünüyor onun dışında hiçbir sıkıntı yok çok şükür sağlıklı olsunlar da kiloyu da elbet alırlar
Selma_45 Saaadet kaşar peynir, yumurta, muz, süt bunlar her gün sabah kahvaltıda bazen 2 tane yiyorum, et tavuk balık agırlık lı beslenınce kilo alıyor canım hurma da kilo almasını sağlıyor günde 5 tane yiyorum ben o da etki ediyor