Zynpbanu Arkadaslar, bazen bebek hareket ettikçe basınç baskı hissediyorum makatta. 34+2deyim. Sizde de boyle olan var mi acaba? Doktorum erken dogum riski oldugunu soylemisti acaba onunla alakali mi diye korkuyorum 😔
Szeys Zynpbanu 33+0ız benim de son bi haftadır arada oluyo kemiklerimi ayırcak sanki arada baskı oluyo. Benim de erken doğum ihtimalim var🤷🏻♀️
Burciny Zynpbanu 34 haftalığım bende özellikle çok ayakta kaldığımda ve yürüyüş yaparken oluyor çok acıyor bekliyorum sabit 3-5 dk ya geçiyor
Zynpbanu Eminegul89 erken dogum riskinden bahsetmeseydi doktor ben de endiselenmezdim, ama daha minik oldugu icin kızım korkuyorum
Nghnkrmzrk 39 haftadyim bende de erken baslasi aşa makata baski ağrı. Birden bagrdigim.bile oluyo o derce
Szeys Zynpbanu Biraz daha beslenmeleri lazım. Nesquik iç muz kaşar ceviz ye ben öyle yapıyorum bu aralar inşallah işe yarar😕 önceki hafta 270 gr almıştı 4 5 günde ama bu hafta biraz huzursuz rahatsızdım ondan mı 100 gr aldı acaba.
Zynpbanu Szeys ayy yemedigim biswy kalmiyor ki kilo alsin diye, doktorum minik bi bebek dedi minik olacak fazlasini bekleme diyor 😵