ayseakcura Kaç kilo aldınız hanımlar ? 25. Haftamdayım 44 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum 12 kilo aldım 😳 Tabi bu kiloyu 23. Haftama kadar aldım şuan durdum Normal mi?
Suheyla19A ayseakcura gecen gittiğimde hemsire bana dikkat et kızartma abur cubur yeme tursu yeme felan demişti canim sıkılmıştı ama kilomda hic belli olmuyor zaten cok umursamadim acikcasi
Bebegiimle ayseakcura bende 50 kilo ile hamile kaldım 25 haftaligim 60 olmuşum şuan ama bence zayif hamile kalmak güzel nekadar kilo alsanda kilolu durmuyosun🤭😁
1dem ayseakcura çok zayıfım 6 kilo aldım ama hiç belli değil sadece karnım var. 27.haftadayım. 60 tan 66 ya çıktım.
Deletedmom317 ayseakcura ben çok aldım ya😭 53 le kaldım 60 oldum. 22. Haftadayım yürüyüşe başladım inş veririm
ilknrgl Bende 47 kiloyla hamile kaldim suan 49 kiloyum ve 20+4 olduk az kilo aldim ve normalmi bilmiyorum ama bebegin gelisimi normal tam haftasinda ilerliyor
Eken 44.7 ile hamile kaldim 49 kiloyum simdi 22. haftam🥰 Doktor cok kilo alma dedi cunku kilolu dogum zor oluyormus
Busrakorkmaz1616 47ıle hamıle kaldım 22.haftamdayım 54kıloyum 7kılo almısım zayıf oldugum ıcınn hep yıyom umrumda degl can boğazdan gelır😂
sinber ayseakcura 49 la hamile kaldım 70 ile doğuma girdim doktorum normal demişti zayıf kişiler hamile kaldığında vücut önce olması gereken normal değere gelir sonra hamilelik kilosu alır demişti şmd 53 kiloyum
Tlysfk ayseakcura bende 36.haftama girdim sayılır 10 kilo aldım 64kiloyum ama kimse anlamıyor, iyi bişey bence😂🙈
Marinedeniz Haftadayim ben de 56 kiloydum 59 olmusum insallah cok almam cok yememeye calisiyorum bebegimin gelisimide haftasiyla uyumlu
Mororkide ayseakcura bende 42yle kaldım suan 14olduk 45.8cıktım 3.5kılo almısım cokkk sukur dahada almak ıstıyorumm ama malesef bu sabah kotu surprızle uyandım ıshal olmusum cok kotuyum 😓