Fdle Safiyeerdall aynen aynen doktorum bana 1 hafta önde gidiyor demişti sağlıklı sıhhatli olsun da kiloya çok takılmıyorum canım 🥰
Safiyeerdall Ilknrshnn yok canım yaa azda değil daha zamanımız var son haftalar alıyorlar zaten😊 2800le doğum yapanlar var
17022020 Sselin aynıdayız bende çok düşünüyorum şeker yeme dedi tuz yasak ekmek yasak şeker ayasak 🤦🏼♀️
Sselin 17022020 ben şeker takviyesi yaptırmamıstım 3 aylık sekerime bakılmıstı su anda aclık tokluk istedi insanı tedirgin ediyor doktorlar benimki 35 haftalıkken 37 olarak görünüyordu o yüzden karbonhidrattan uzak dur dedi doktor hic bisey anlamadim
Gamm Safiyeerdall bence gayet iyi. 35 +6 da 2600 dü benim tekrar gidicem bakalım 37 de 3 olmuştur inşallah 🙏🏻
Aysegnl51 Safiyeerdall 32+6 da gitmiştim 2410 Gr di 45 cm de boyum. şuan 35 e doğru gidiyorum pazartesi gidicem ne olmuş merakla.bekliuorum
Sselin Safiyeerdall bana 35ken 37 görünüyor dedi doğsa doğar bu hafta bi sıkıntı olmaz dedi ama multivitamini ben neredeyse 4 aydır bıraktım
Eminegul89 Biz de 36.haftada 3300 kilodayız..iki hafta önden gidiyor ama normal doğum sıkıntıya giricek gibi bu şekilde giderse.hayırlısı inşallah.
Safiyeerdall Eminegul89 ama şimdi bile doğsa sıkıntı olmaz heralde, bide şey duymuştum 4 kilo olan bebişleri risk alıp normal doğuma almıyorlarmış heralde
Esma___korpinar Masmavi ay masallah 😍😍😍 hayalim hep tombul cocuk d dogdugu zmn benim yerimede opermisin 💙💙dogurmakti benimki 27 haftalikken 778 grmdi sona dogru heralde 2500 oluruz diyorum
Mevr Safiyeerdall 36da gittiğimde 2900 gramdı ponçiğim her şey normal bi sıkıntı yok kilosu da iyi demişti doktor 😊