Dilayusuf Merhaba ben bugün gittim 6+1 haftalık kalp atışı yok alttan muane yele sadece bebeği gördük yine kalp atımı yok doktor kürtaj dedi ne yapmalıyım yardım edin ne olur
duygu_ozgenc Dilayusuf bu konuyla ilgili pek bişey bilmiyorum ama bekleme şansın varmı 8 haftaya kadar beklesen
Seymen1905 Dilayusuf kan değerlerine baktılar mı tekrar bence bebek göründüyse bekle biraz ve kan değerlerinin düşmüş olması lazım sağlıksız gebelikse yoksa oyle sadece bakıp kalp atışı yok deyip aldıramz yani çok saçma
duygu_ozgenc Beklenenmucizem 7 haftalıkken görmedim doktor alttan muayene edersek görürüz dedi yoksa iki haftayı beklersin dedi bende beklememek için tamam dedim baktık gördük zaten kalbi atıyo dedi şuan 17 haftalığız :)
Beklenenmucizem Edaliiii biz geçen hafta keseyi gördük. Bugün gittim 5+ hem bebeği hemde kalp atışını duyduk
Edaliiii Beklenenmucizem oo masaAllah çok sevindim tamamına erdirsin InsaAlllah 😊 her bebek her gebelik birbirinden farklı oluyor
ElanrBlkc Beklenenmucizem bi hafta sonra içi dolu görünür 😀😀😀 sonra da eli ayağı görünür. Sonra dayak yemeye başlarsın bebişodan 😂😂😂😂 sırasıyla herşey olur
Bellazarea haftada keseyi gördük, 6. haftada bebeği gördük kalp atışlarınıda duyduk, tabii vajinal ultrasonda
zeyzey36 Beklenenmucizem benimde aynıydı hatta önce kesen de görünmüyor dediler 8 hafta olunca daha net oluyor
Dilayusuf Seymen1905 hayır canım kesinlikle hiçbirşey bakmadı sadece karından baktı bebek yok kese sönük bir topa benziyor dedi alttan baktı embriyo var kalp atımı yok ölü olabilir kürtajla alalım dedi ben istemedim perşembe tekrar gel dedi yoksa perşembe alırız dedi
civcivimmm Beklenenmucizem canım ben 5+1de keseyi gördüm içinde bebek yoktu ertesi gün kanamam oldu hatta ben düşük falan yapıcam sandım bebekte oluşmamıştı içinde sonuçta sonraki hafta 6+6da doktora gittiğimde bebek oluşmuştu hatta kalp atışı var ama dinletemem çok uzakta duymamız zor dedi 7+6 da doktora gittiğimdese kalp atışını duydum çok şükür
Beklenenmucizem civcivimmm benimde geçen hafta kanamam oldi açık pembemsi ama allaha şükür biseyi yok
civcivimmm Beklenenmucizem benim baya bildiğin adet kanaması gibiydi azda değildi ama şükür iyiyiz rabbim ol derse olur canımm o yüzden stresten uzak dur ki senin durum çok normal merak etme