Aydeniz09 Şiddetli boğazım ağrıyor 9 haftalık hamileyim . İlaçda alamıyorum bit ki çayları da iyi değil diyorlar ne yapmam gerekiyor ağrıdan öleceğim...
Zeyk Aydeniz09 ilaç niye alamiyorsun doktora gidersen hamilelere uygun gerekli görüldüğünde veriliyor ilaç. Sarımsaklı tavuksuyu çorbası iç. Zencefil bal karabiber karışımı ye. Bol c vitamini al. Ev turşusu ye bol bol doğal antibiyotik. Ihlamur iç sıcak çay iç limonlu.
Aydeniz09 Zeyk mümkün oldukça ilaç kullanmamaya çalışıyorum . Normalde böyle değil Tabiki sadece hamilelik de kullanmıyorum. Diğer fikirleriniz için teşekkür ederim
Eymenkerem Aydeniz09 bol limonlu ihlamur veya ıhlamur yoksa sadece 1 e yakın limonu kaynar suya sıkıp içebilirsin hemen yumuşatıyor. Ayrıca bitkisel pastiller var gebelikte kullanılan mesela Otacı nin ondan da alabilirsin.
ilkbahar Ben de karabiberli ballar zencefiller içtim evde hem iyileşemedim hem de karaciğer enzimim yükselmiş 😵 dün göğüs hastalıklarına gittim..
Serap0733 Aydeniz09 inş canm ya 😫bgün benm de bogazım agrıyordu ben de korktm hemen süt bal içtim çay yaptım limon sıkıp içicem
Polat2706 Canım ıhlamuru çoğu doktor önermiyor istersen doktora bunu sor bende çok hastaydım ilaç kullanmadım c vitamini kemik suyu çorbayla ve dinlenmeyle iyi olmaya çalıştım çok şükür geçti Allah şifalık versin
1erkek1kiz Aydeniz09 sana boğaz için mütüş bir tarif zararlıda değil 2 kasık bal Az toz karabiber Az zencefil Eger cok katı olursa azıcık zeytınyağı bunu karıstır ye ne ağrı kalır ne birsey