Nargile Selam kizlar 31 haftalik hamileyim.Dün dopler oldum fotografini verdi doktor bebeyimin.Dudagi bana qarip gəldi.Siz de bi bakın lütfən normalmi öyle gözükmesi fotografta
Svlyackgzz34070718 Nargile allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım ben biset göremedim gayet saglıklı bir bebege benziyor bisey yok dudagındada
Cnsmsl Nargile merhaba canım bende 31 haftalık hamileyim öncelikle maşallah bence dudağı gayet normal bi sorun yok o dalgalanmalar hem sudan hemde ultrasondan kaynaklanıyor zaten yarık dudak olsa detaylıda yada ilk gördükleri an doktor kesin söylüyor
MzyynSrctn Nargile Google resim yükle yaz çıkan ilk siteye tıkla resim oraya yükle altında link oluşuyor o linki kopyala mesaja yapıştır canm
Nargile MzyynSrctn anlamadim canim ya benim bebeyimin fotografi kendi fotograf qalerimde .Qooqlede diyil ki
MzyynSrctn Nargile tamam işte Google a yaz sen resim yükle diye bi site çıkacak o siteye telefondan yükle resmi . Forumda da anlatmış adminler görselle zaten
Nargile MzyynSrctn attim canim fotografini ama istemiyorum uzun sure orda kalmasini nasil sile bilirim sonra
MzyynSrctn Nargile bebeğin gayet güzel görünüyor maşallah sana öyle gelmiş bence. Foto nasıl silinir bilemiyorum valla
Cnsmsl Nargile amin canım inşallah dün gittim canım kontrole 1679gram dedi boyu da 39 dedi senin ne kadar canım
Cnsmsl Nargile Normaller demi canım doktor bana boyu kısa kalmış iki bardak süt iç günlük dedi aklım takıldı biraz