mermeral Arkadaşlar günaydın. Benim bebeğim hep aynı noktayı tekmeliyor, sanki tek bir uzvu var var ve onunla vuruyor. Neden sizce?
Tgb2310 mermeral bende her ultrasona gittiğimde bebeklerin yeri değişmiş oluyor anlamadm kızım kızom dğe sevdiğim yerde oğlum oldunu öğreniyorm😀kaç haftalıksnz bizimkiler daha küçğk olduğundan yerleri geniş ondandır belkş
Medine_1992 mermeral canım benimde öyle ya 32 hafta hep sağ kaburgamın altında anlamadım gitti artık yeri daraldı dönmüyor da başasagı bakslım 🤷♀️
Gamm Tgb2310 tek yumurta mı :) benim 4. Aydan beri hiç değişmedi Hep bildim hangisi olduğunu 😂 şimdi artık çok büyüdükleri için karmaşıklar birbirlerine ama yine de ayrılıyor 🤷🏻♀️
Tgb2310 Gamm çift yumurta cnm 22. Haftadayız zırt bort yerleri değişiyo dr her gittiğimde farklı söylüyorlar. Ama genel olarak oğlan solda kız sağda 2hf önce alt üst duruyorlardı bende oğlandan hiç tık yok die korkarak dr gitmiştim🤷😀
sokomel kaç haftalıksın? benim ilk tekmeler başladığında hep göbek deliğimin oraları tepiyordu biraz büyüyünce değişik yerlere başladı.
Gamm Tgb2310 alala kesemi oynuyo acaba tuhaf geldi benim kız hep solda erkek hep sağdaydı :) ama erkek şimdi tam karnımın ortasına geldi biri solda biri ortada ikisi aynı ada toplanınca aşırı kasılıyorum canım acıyo. Şok tarafım boş kaldı bende anlayamadım neler yaoyolar 🤷🏻♀️ Siz kaç haftalıksınız :)