hndnr27 Arkadaşlar 36 haftalık hamıleyım ve dün doktora gıttım 2 kere nst cektı ve nst de sancım çıktı ıkı gundurde belim çok agrıyordu ve doktor bebek asagıya baskı yapıyor dedı kordonunda boynunda dedı iğne yazdı bebek heran gelırse karacıgerlerı için önlem amaçlı erken bu haftada gelirse küveze alabılılermıs bıraz erken geldı dıye sizce yaşayan var mı korkuyorum aslında küveze alınır dıye
Aysayb hndnr27 35te ıkız dogurdu arkadasım bebekler kuveze de alınmadı cok şükür,sizin icin de ihtiyac kalmaz umarım,stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun
Turna20 hndnr27 36 artısı var mı canım? Aslında 37. Haftanın içinde oluyorsun bebek gelişimini tamamlamış olmuyor mu? Sağlıkla doğmasını dilerim.
1dem hndnr27 bir kaç gün daha gelmezse bebek sıkıntı olmaz bence. Ben 37 de doğurdum sapasağlamdı ve 37 ye bişey kalmamış. İnşallah birşey olmaz canım.
Aysayb Muhtemelen akcıger gelısımı ıcındır,haftanız iyi aslında , icinizi ferah tutun ıgneler de tamamen onlem amaclı ztn 😊
Dilos10 Merhaba bende 36+5 oldum bugün dün kasıklarım aşırı derecede ağrıyodu 2 gün önce felanda ağrım olmuştu ama doktora yazmamıştım dün ertelemiyim bide bişey vardır dedim ve gittim nstde sancılarım çıktı doktorum doğum sancıların başlamış dedi yatış verdi ciğer geliştirici vurdular 2 kez ilaca başladım sancı kesici ve düşük önleyiciye hayırlısı artık sancılarım azalmış ama inşallah zamanında doğar bebeklerimiz 🙏🏼
Turna20 Dilos10 ya ben anlamıyorum 37 de doğuruyor insanlar neden önlemeye çalışıyorlar ki? 37 dedikleri aslında 37+ larmı yani 38. Haftanın içimi en dğru zaman