Gl07 Hayalet bir yerde 27 hafta 6 ay 4 günlük bir yerde de 27 hafta 6 yı bitirip 7 girdiğini söylüyor 😂
Melike3777 Gl07 benimde resmen kafam karıştı bi yerde 4. Ayım bitti olarak yazıyor bi yerde 4. Aya daha yeni girdiğim ne değişik 🤣
Hayalet Gl07 benim 2 hafta önce olacağı için sanırım 7 aya girdim gibi ama diğer türlü 30 haftada 7 olurum diye biliyordum ama bu hesaplar kafa karıştırıyor 😁
Zeyk Kizlar kendinize neden bu kadar zor hale getiriyorsunuz 🤗 hamilelik gününüzü 30a bölün ayınız çıkar. Yada doğuma kalan gün sayinizdan hesap edin. Benim mesela doğuma 54 gün kalmış. 1 ay 24 günüm var. 7bucuk aylık hamileyim. 32.haftamiz
Gl07 Zeyk 😂 bir an önce sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar sadece hazırlıklara başlama zilini çalmak için 😂😂😂
Nehir66 Ftszgn aynen öyle ☺️Yanlış hesaplayan çok dikkat etmek lazım çünkü yanlış hesaplandığında doğumuda daha erken yada daha geç bekliyorsunuz yanlış hesaplamama olduğundan doğru çıkmıyor tahminler ☺️O yüzden dikkat etmek lazım ☺️☺️32 de başlıyor 8’inci ayın başı 34 haftada yanlış hesaplayan yazan çok oluyor☺️
Gl07 Nehir66 bak sizde benim hesaptan yapıyorsunuz 32 de başlıyor diyorsunuz 8 ay ama bu yollanan cetvelde 34+2 de başlıyor 8 ay 🤷♀️
Gl07 Merve_kucuk bunun ile hesaplarsam ben 25 haftayı bitirdiğimde 5 i bitirmiş oluyorum artık bende buna bakacağam 😂
MrvTp92 Gl07 tabloda bizim dediğimiz gibi işte 30 günden hesaplanıyor. Yani senin 5 bitti artık 6. Ayını doldurmaya başladın. 25+5 olduğumuz zaman 6. Ayımız bitecek 😀
Nehir66 Gl07 🤷♀️Doğru ama hesaplayınca bizim hesabımız tutuyor cetvelde neden bu şekilde onuda bilemiyorum 🤦♀️
minnaginannesi Canan06 dogru olan bu tablo gün üzerinden hesapliyor. Hafta üzerinden degil. Hafta olarak sayarsak eksik sayariz 1 ay 28 gün eder. 30 gün saymamiz gerek