Merhaba güzel anneler biz 4 günlük olduk yazmaya yeni fırsatım oldu ocak 1 de dogum tarihi belli olucaktı hastanaye gittik eşimle ben normal dogum yapabiliyordum ama epilepsim olduğu için korktum cesaret edemedim bide sanırım biraz canımda hassas her neyse konumuza dönelim 14- ve 28 arası bir gün belirleye biliriz dediz doktorum 14 benim dogum günümdü 28 de ikinci yıl evlilik dönümümüzdü hatta doktorumda şaşırda eşim ve doktor kararıyla 14 ocak olmadına karar verdik her neyse tabi korku yok desemde vardı happy mom okuyordum hep ve dogum günü geldi çattı doktorum geldi dediği saatte aldı 1 saat uzamadı bile😬 anestezi doktoru sordu spinal mi yoksa tamamen mi uyutmalı dedi ben başladım sormaya belden uyuşturmada acıyomu bel nasıl doktor dedi tamam sende cesaret yok epilepside var riske atamam direk bayılttı tek üzüntüm bebegimin ilk doguş sesini duyamamış olmamaktı😫fotografçı tutmuştum allahtan ordaki videodan gördüm herneyse uyandım ve titriyordum eşim kapıda göz yaşlarıyla bekliyordu nasıl oğlum dedim senin aynın dedi odaya çıkardılar sedyeden yataga geçişim zorladı beni biraz agrılarım oldu ama dayanılmayacak gibimi hayır sadece sezaryan yapıcak olanlar mutlaka ayagınıza varis çorabı giyindirin ve sondanızı aşağıda taktırın benim doktor sonda taktırmadı ve mutlaka kayısı hoşafı yaptırın çünkü gaz atmaya bire bir yoksa gaz çokaramazsanız omuzlarınız kitleniyor ben 3 saatte ayaklakdım ama gaz sancım biraz mahvetti ondada suçlu benden su çok içemiyordum kısacası böyle kızlar soru sormak isteyen yazabilir bu arada son not;
sütünüz olsun çocuk sarılık olsun istemiyorsanız mutlaka laktamil için dogumdan bir hafta önce süt yapıyor yazıcaklarım bu kadar güzel anneler inş tez zamanda kurtulursunuz miss kokulumla öpüyoruz sizleri🥰🥰😍