Merhaba kızlar bugun itibariyle 40 hafta 2 günlüğüm. Devlette takip ediliyordum ama gelmek bilmeyen kızım içimin rahat etmemesi hiç çatı muayenesi olmamam beni düşündürüp durdı kafamda deli sorular yani..sonra bi kaç kere özele se muayene gitmiştim doktor ımu aradım rica ettim gel bakalım dedi kırmaıd beni..Nstdr sancı yok bebek iyi kafamız biraz büyük ve boyumuz uzun amniyon sıvı normal. Yani normal doğımu bekleyelim 41. Haftaya kadar gelmezse ilaç ve suniyle baslatslım teklifi geldi doktorumdan. Çatı muayenesi oldun dimi dedi neredeee hayır dedim o zaman onuda yapalım aklımız kalmasın dedi. Çatıya ilk kez çıktm korkulcak bişi yok inanın. Oda nesi sıfır açıklık. Ve çatı darlığı mevcut giriş iyi aöa çıks zor bebek zorlanabilir. Kafada büyük olunca. Kararı tamamen bana bıraktı ben yine ilaçla suniyle normali denerim ama sonrası yüksek ihtimalle sezeryana döner dedi. Doktorumun normal yanlısı olduğunu biliyordum. Ama kararım sezeryan oldu. Çünkü ıkı kere yorulmayı denemek banada zor olurdu. Uzun uzun yazdım kusura bakmayın. Sadeve dediğim biz bazen ne planlarsak planlayalım kaderin dediği oluyor.. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.. 🙏😊🥰