cansuaydin Merhaba annoslar, hastanedeyiz allahın izniyle sabaha kızım gelecek inşallah... Dualarınızı bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🧡
Simgeeee cansuaydin yaa sağ salim al kucagına insallah 🙏 ben de sancılı sancılı bekliyorum böyle. Günlerdir sancım var bi baslayıp bi duran. Geceden beri belimden kasıklara makata vuruyor. Ama sürekli bi agrı dakika filan tutamıyorum. Oldu mu seninde böyle.
BusraTaskin Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşallah, 40+1 deyim tık yok, sancı yok, suyu iyi vs. doktor da korkuttu biraz bugün niye gelmiyo diye, kıpır kıpır içerde gelmeye niyeti yok, darısı başıma artık 🙏🏻😊
cansuaydin BusraTaskin beklemek en zoru o kadar iyi anlıyorum ki... Sabır sabır sabır.. Allahım yardımcın olsun, zamanını bekliyor... Hurma yedim bol, squat yaptım ama bunlar sadece destek tabii.. Agrın insallah kendiliğinden baslar.. Darısı basına canım benim 🙏🙏
cansuaydin Simgeeee olmaz mı.. Ama mutlaka dakika tut en buyuk gösterge o canım.. Minnoş kucagımfa su an, emiyor 🙏🙏🤷♀️
Simgeeee cansuaydin yaa emsin de büyüsün mis kokulun 🙏 yok ya hiç dakika tutulacak gibi değil sürekli bi agrı 🤦♀️