Sevoeco25 https://imgyukle.com/i/V2bTUf adetim 7 gun geçti avülosyon testi vardi elimde denedim adetim hic gecikmez benim bide doğum kontrol hapı clife macun folik asit kullandım ben gebe olabilirmiyim
Busraaaaaxxx Sevoeco25 silik bir çizgi var umutlandirmak istemem ama sanırım hamilesin kan testi yaptır bence
MerveNural Sevoeco25 malesef yakın zamanda abimin esi adeti gecikince ovulasyon denedi ayni byle çıktı umutlandi ama 2 gun sonra regl oldu
Sevoeco25 Busraaaaaxxx kuzum avülosyon testi bu yumurtlama değil adetim gecikti ilk gebeliğim de doğum kontrol hapı sonrası gebe kalmıştım onu düşürdüm
Gunes_ Sevoeco25 vallahi bende sadece gogus hassasiyetiyle anladim hamile oldugumu test yaptim boyle silikti Allahim gonlune gore versin insallah😉
Elifhusnam Benimde 2gebeligimde de böyle çıkmıştı bikac gün sonra tekrar yaptım biraz daha koyulasti ve hamile olduğumu 5haftalikken ultrasound a kesin öğrendim 🥰
Hanife12 bende yumurtlama tskibini ovulasyonla yapmistim silik cizgi yumurtlamana az bi zaman var demekti sanki ama adetin gecmis hamilelik testi yapbistersen canim
Sevoeco25 Hanife12 almadım bugün keske alsaydım göğsüm çok agriyo avülosyon geçen ay yaptim çift çizgide ilişki olmuştu şimdi adet geçti 7 gün bu elim de vardi yaptim
Elifhusnam Sevoeco25 evet aynısıydı ama ben alirken gebelik testi demistim .bunu verdi eczacı .hatta ikna olmadım gidip erken gebelik testi aldım ondada silik çıktı 4tane silik test var elimde
Sevoeco25 MerveNural keşke olsam ya inşallah olurum da rahatlarım çok umutlanamıyorum gebelik testi bile almadim hayırlısı Allahtan
NERDOGDU Üzgünüm canım ovulasyon testinde gebeligi anlaman için test çizgisinin control cizgisinden daha koyu olması gerekiyor ki bu da tek başına yeterli değil. Çünkü bazen ikinci kez yumurtlama olabiliyor.