28Nisan19 Kizlar benim karin bolgem cok catladi. Bebegim dondu karnimin altinda hissediyorum elime geliyor. Ama ozellikle o kisimin catlaklari cok aciyor😑😑 Neden acaba ?
Talentedmom 28Nisan19 ben badem yağı sürdüm sürekli şimdi başka bitkisel yağ içeren bir krem sürüyorum göbeğin alt kısmı biraz çatladı kaşıma kaşırsan daha çok çatlar ben kaşımıyorum
Havva-6128 28Nisan19 Ben 16. Haftadan itibaren lierac kullandım sabah akşam. Duş sonrası zeytin yağı sürdüm . Ama hiç fayda etmedi karnımın her yeri çatlamış durumda 😞 Kaşıntısını bir tek lierac krem geçiriyor benim ama çatlaktan dolayı bi ağrım olmadı.
28Nisan19 Gulbebek mustelanin kremini kullaniyorum bayadir kuru da birakmiyorum nemlendiriyorum surekli ama yinede catladi iste
Haceraksoy Havva-6128 Çatlaklar kaçıncı haftada başladı benim 23+1 inşallah olmaz ben de lierac kullanıyorum
Benanneyim Canım hiç kilo alımım yok 178 boyunda 68 kiloyum sadece bebek göbeğim var başka kilom dahi yok doktorum bile şaşırdı bacak diz kapalarının yanına kadar çatladım kaşınıyorum ama kilo alımı yok doktor cildiyle cs gözük dedi bana
Gulbebek 28Nisan19 yağ da kullanın frei öl diye bir markanın var watsonsta var 84 tl civarda idi yüzde elli indirim vardı 42 civarında fiyatı
Havva-6128 Haceraksoy 30 dan sonra başladı. Genetik olduğunu düşünüyorum annemde çatlamış , birde beyaz ten daha çok çatlıyormuş. İnşAllah sende olmaz canım
Poncikveannesi E bebekten baby me diye bebe yağı aldım öyle güzelki harika yumuşatıyor diğer bebe yağlarından çok daha güzel tavsiye ederim
Ftszgn 33 haftalığım hiç bişey kullanmadım kullanmıyorum,olacaksa olsun ki bi sürü şey kullanıp yine de çatlayanlar var malesef