Demetdemircioglu Oglymda 16. Haftada pit pit hissederdim ilk net hareketini 17. Haftada hissettim kizimi 15+4 le dun hissettim ilk kez yine pit pit🤭
Zeys Eva41 canım endişelenme bazen geç hissedilebiliyormuş ben 17 de hissettim arkadaşımın morali bozdu ben hissetmedim dedi kendi 20 de hissetti ikinci gebeliği olmasına rağmen kişiden kişiye de değişiyor yani☺️
Suheyla19A Eva41 daha hissedersin canm kisiden kisiye degisir o kimisi 17 20 arasi hissederken kimisi 20 24 arasi hissedebilir merak etme ama insallah sende en kisa zamanda hissedersin cok cok cok guzel bi his 🙏
Caglagorkem Eva41 18 haftamda bebeğime bi mağazada kıyafet bakıyordum alt reyonda beden ararken çöktüm sıkışmış heralde miniğim ayağa kalkmamla içimde bişeyin kayışını hissetmem bir oldu ❤️🙏🏻 Tarif edilmez bi andı çok mutlu oldum Ama en net tekmesini 20 haftamda hissetim sırt üstü yattığım bi anda şuanda hıçkırıklarıyla yazıyorum bu mesajı 26 haftamdayım ❤️🧿
Beyzaharun Eva41 ilk hamileliğim 16 dan beri net şekilde hissediyorum hareketlerini şuan 18. Haftamdayım bende şuan hatta soluma yattım 4 5 dk dır bişeyler yapıyor tekmeler gibi 🙂 çok güzel bir hismiş sende hissedersin cnm yakında kişiden kişiye değişiyormuş
Anemon86 Ben ilk gebeligimde 19.hafta da kelebek ucar gibi hissetmistm, simdi 2.gebeligim 17.haftam pıt pit vuruyor, baya anlıyorum vuruşunu, tecrubelendim sanırım 🤗
Gglcee Eva41 evet en net haliyle hissetmiştim inanılmaz güzel bir duygu sürekli uzanıp onu izlemek hareketlerine bakmak istiyordum 😊
Nevink Eva41 iki gundur bende bu konuya takigim surekli endise duydugum icin artk hissetsem istiyorum azda olsa ilk hamilelikte gec olur diyorlar biliyorum ama iste 😐
ElanrBlkc Eva41 bende 18 haftalığım. 16 da hissettim kimse inanmadı. Şuanda da vuruyor hatta. Yerim onu bennn.
Eva41 Nevink aynı durum bendede var tık yok yeri geliyor bazen bebek olduğunu unutuyorum karnımda kontrole gittim geçen hafta çok şükür iyidi o yüzden pekte takmadım sağlıklı olduklarda varsın geç hissedelim ama insan heveslenmiyor değil 😃