B_o_c_e_k Poncikveannesi o öyle değil aslında. Ben normalde kızartma yemem ama hamilelikte daha çok yer oldum. Çünkü şekerimi pek etkilemiyo. Ve havuç tarator dene derim ben onunla otueduğum zaman şeker kızartmayı doyumluk sadece tek menülük yemek olarak yiyom ama hiç yükselmedi.
Ftskrbck_6106 Poncikveannesi hiç korkmayın bende 7haftalik yattım hastanede kontrol altına alıyorlar 3 hafta yatıp çıktım insuline devam ediyoruz
Ftskrbck_6106 Poncikveannesi ben daha 17 haftaligim bide tansiyonda var onun için de ilaç kullanıyorum bilmiyorum nasıl geçecek 4 ay 😔
Linabebek Ftskrbck_6106 cnm normal doğum olmuyo sezaryan oldum bnde sizinde öyle olur şeker hastaları normal doğum yapmaz tehlikeli bizim için oyuzdn
Linabebek Susam54 allah razı olsun sizde sağlıkla alırsınz inşallah valla benim ztn normaldede şekerim olduğu için zorluk çekmedim ama bi ara baya yükseldi 15 gün hastanede yattm snra insulin dozlarım ayarlandı düzene girdi şekerim öyle taburcu oldum sadece dikkat et yükselmesin şeker
Ftskrbck_6106 Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah isteyipte olmayanlara da versin inşallah 🤲😊
Ftskrbck_6106 B_o_c_e_k büyük ihtimalle bırakıcam zaten gebe kalmadan önce ilaç kullanıyodum gebeliğin 7.haftasında insuline başladık inşallah bırakır çünkü insulin zormuş
Olimbera Elifboztug ilk gebelik mi maşallah az kalmış sizin sona gelmişsiniz sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤗
ems1 Dumery bende ilacı çok olmadı bitireli yeniden yazdıracaktım , internetten şöyle bir prospektüse baktım cnm laktoz bulunur yazıyor , bende de gebelik şekeri var insülin kullanıyorum
B_o_c_e_k Dumery amin. Çok teşekkür ederim. Rabbim senide sağlıcakla bu günlere gelmeye bebiğine kavuşmayı nasip etsin.
Dumery ems1 laktoz süt şekeri ya benim de diyete rağmen hiç düşmezdi şekerim şimdi ilacı görünce acaba bu laktoz mu yükseltti de insüline başladım diye düşünmeden edemedim salı doktora gidicem ona sorucam başka vitamin varsa versin tekrar insülin kullanmak istemiyorum etlerim parmaklarım çürümüştü iğneden
Akdenizbebisi Poncikveannesi eee biz ne yicez aç kalalım 😟😟 ben pilav yanında yoğurt yemeye bayılırım 😟 sabah kahvaltıda ekmek yiyorum hamilelik sürecimde normalde daha fazla yemeye başladım 😥 patates kızartmasız nasıl olucak 😥 ne zararlı şey varsa canım onu çekiyor 😟😟
Poncikveannesi Akdenizbebisi ahh işte ben hepsine hasret yaşıyorum güzel olan ne varsa şeker yükseltiyo malesef doğumdan sonra hepsinden yicem diye hayal kurarak yaşıyoruz 😂😂😂
Akdenizbebisi Poncikveannesi bugün yemicem çikolata hamur vs dedim başımı nereye çevirsem çikolata 😟😟 bir bardak çikolata şelalesi alayım nolucak dedim sonra vazgeçtim içim gidiyor resmen 😟