Merhaba biz 9 günlük olduk🙏
07.01.2020’de doktor kontrolümüz vardı bebek daha kanala girmemiş haftayada böyle olursa suni sancıyla başlatırız doğumu demişti doktorumuz. O gün biraz fazla yürüdüm dışardaydım. Normalden farklı bir akıntım oldu. Ama umursamadım. 08.01.2020 sabahında gene bir değişik akıntım vardı. Tekrar uyudum. Saat 11 gibi keskin bir ağrıyla uyandım. Ve doğum sancısı olduğunu anladım. Lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm. Evde akşam 4’e kadar yürüdüm ve hurma yedim duşa girdim. 4’te ağrım arttı artık gitme vakti geldi dedim😂 hastaneye gittik nst’ye bağladılar sonra açıklığa bakıldı o sıra suyum geldi 2-3 cm açıklık var dediler. Yatış yapılırken sıkıntı oldu. Terbiyesizlik yaptı hastane çalışanları aynı zamanda aşırı ilgisizlerdi ve o lafın üstüne sinirlendim direk hastaneden çıkışımı yaptım. Önce bir hastaneye gittik ama mesai saati dışında doğum doktorları yokmuş yeni açıldıkları için. Sonra başka hastaneye geçtik. Tabi sancılar arttı git gide artık sancı geldiğinde etkilenmeye başladım. Saat 18.30da başka hastaneye giriş yaptık. Doktor muayene etti 5cm açıklık var dedi. Yürüdükçe rahatlıyordum. Hastaneye yatışım yapıldı odaya yerleştik nst’ye bağlandım. Ve inanılmaz sancım vardı yatamıyordum. Yarım saat kadar ebeler beni oyaladı yatakta 😂 sonra açıklığa baktılar 7cm olmuştu 👼 duşa girmeme izin verdiler sağolsunlar duşa girdim. Yarım saat kadar duştaydım sıcak su öyle iyi geliyor ki anlatamam. Çok susadım eşimi su almaya gönderecektim odada yoktu sinirlendim bağırdım hepsine ama ağzıma geleni sayıyorum ben sancı çekiyorum nereye gitmiş o falan diye garibim yanımda duramıyor dayanamıyormuş meğer 😂 Sonra bir baskı hissettim ebeleri çağırın dedim geliyor 😂 yanımdada çok yakın bir arkadaşım vardı eli ayağı birbirine dolaştı hemen ebeyi çağırdı tekrar açıklığa baktılar ki tam açık doğuma 😂🤲 herkes kapıda ve gülüyorlar bana sinirden gülmeye başladım 😂 20.10da doğumhaneye girdim ve 3 kez sağlam ıkındım 20:15de oğluşum dünyaya geldi o an öyle bir rahatladım ki anlatamam 🥰 2890 gr 47cm doğdu miniğim💙 oğluşumun bakımları yapıldı sonra yanıma getirdiler boncuk gözleriyle bana bakıyordu öptüm kokladım bi yandan tabi ağlıyorum 😂 sonra dikişlerim atıldı. 3 tane dikişim vardı sadece doğumumda sonrasıda çok kolay oldu çok şükür 🤲 Sonra odaya aldılar 1 saat sonra oğlumu getirdiler yanıma emzirdim maşallahı vardı direk emdi. Ertesi sabah taburcu olduk. Şimdi yanımda uyuyor minik kuzum şükürler olsun 🥰 Çok kolay bir doğumumuz oldu Rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
- Çok aktif bir hamileliğim yoktu çoğunlukla uyudum😂 herkes zor doğuracaksın yürü biraz diyordu ama öyle olmadı şükürler olsun😂
- 9 ay boyunca nasıl doğurucam ben diyerek geçirdim aşırı derecede korkuyordum alttan muayeneden bile korkan bir insandım.
- Pendik Kaynarca Yüzyıl Hastanesinde doğum yaptım doktorumdan da ebelerdende çok memnun kaldım yine olsa yine aynı doktoru ve ebeleri tercih ederdim🙏