Brcuylkn 37 haftalık hamileyim, bacaklarımda ve vajinamda varisler var, aynı durumu yaşayıp normal doğum yapanlar var mı 😊
aysenur4 Brcuylkn ne zaman geldi bu basına ayaktaki biliyodum ama vajinada waris nası oluyo sen mi anladın doktor kontroldemi söyledi
Busra5341 Brcuylkn bendede var genital varis sol bacagimda diz kaapagimin arkasinda cok az vardi vajinamdada sol tarafta cok az bir sislik var ama bn normal dusunmedigim icin soylemedim doktoruma sen normal istiyosan soylemelisin cunku varis tehlikeli bazilarinin icinde fln oluyo bi kontrol eder bilgisi olmali kesinlikle doktorun
Gul-21 Brcuylkn doktoruna bildir bunu benim de içeri de varmış normal Doğum yaptım varisim yırtıldı çok kanamam oldu zor döndüm hayata
2020_Annecik Busra5341 vajinada varis olunca sezeryanda sorun olmuyor değil mi yani varis çorabı felan giymeye Gerek yok değil mi bilmediğim içimin soruyorum bende birşey farkettim ama varis mü biliyorum doktoruma söylemedim sıkıntı olur mu
Busra5341 2020_Annecik genelde herkesin oluyormus cnm o baski oluyor ya sonra geciyormus dogumdan snra . Sezaryanda orayla isi yok ya doktorun bi sorun olmaz diye dusunuyorum bnmki cok hafif boyle ablamdada vardi sezaryen oldu bi sorun cikmadi ama tabi ciddi derecedeyse soyle doktoruna
Busra5341 2020_Annecik birde varisin tedavisi yok hamileyken doktoruna soyleyenlerinde bir islem uygulamadigini soyluyorlar burda ole okumustum .
2020_Annecik Busra5341 bende bir ağrı sızı şişme yok sadece vajinada bir damar belirginleşmiş ondan varis olabilir mi diye panik yaptım sadece