SevgiMehmetAli Bu ağrıyı yaşayanlar tarif edebilir misiniz acaba? Birkaç haftadır bacağımın üst kısmında ağrım var. Acaba çatı ağrısı dedikleri bu mu merak ediyorum
Efesevim SevgiMehmetAli rahimde gece özellikle sağa sola dönerken damar çekiliyomuş gibi oluyor ve bide yürürken oluyo
Busra5341 Efesevim aynen sanki et kesmis agrisi gbi bir degisik boyle bacagimi kldiriym esofmanimi giymek icin mesela kasiliyo gbi orasi bir tuhaf oluyor SevgiMehmetAli
Meralll59 SevgiMehmetAli SevgiMehmetAli gece yatakta dönrken vajinaya iğne batırıyolarmış gibi oluyo.eğilirken yada çok yürüdüğündede bacak aramdaki vajina kemiğine sopayla vurmuşlar gibi ağrıyo canım.
Bestte9989 SevgiMehmetAli ay beni mahvetti bu ağrı yürürken kalkarken resmen oradaki kemiklerime bıçak sapliyolar dönerken bağdaş kurarken falan öyle bişey
Cemile_Besir Efesevim Bende de vardı öyle ağrı hala var doktorum çocuğun eşi önde ondan dolayı bu ağrılar. Anı hareketlerden kaçın dedi
Efesevim Busra5341 evet aynen öyle bacağımı kaldıramıyorum aralanma olduğu içinmiş rahim hazırlıyomuş kendini 🥰
Kubraanne Bayanlar peki bu çatı agrisi son haftalarda mi olur 18.haftamdayim bikac zamandır var benimde yatarken pozisyon degistirdigim zaman kasik aralari agriyor aciyor gibi bisey yürürken de bazen sızlanma gibi endiselenecek bisey yoktur insaallah
Meralll59 Kubraanne kasık ağrısında rahim genişlemesi genelde oluyor.fakat sen Dr una söyle nasıl bir ağrı yaşadığını farklı bir şeyde olabilir
Merveeemmm Meralll59 canım benim bildiğim son aylarda oluyor şu an 36 haftalığım ben bu ayimda başladı çatı ağrısı bir doktora görün istersen yine için rahat eder hiç yoktan
SevgiMehmetAli Bestte9989 evet aynı bu şekilde yaşıyorum bende. Yatakta dönerken ya da yataktan doğrulurken aynı o şekilde oluyor
Efesevim Cemile_Besir doktoruma sordum normal dedi bebeğin eşide iyi yerdeydi çarşamba kontrolüm var eğer öyle olsaydı sürekli ağrı olurdu otururken yatarken yok mesela sadece gece dönerken ve bişeyler giyerken oluyor