Aras-Altay Zekiyee kasılmalar başladı eğilip kalkamıyorum eskisi gibi ağırlaşmadım ama zor oluyor yinede geceleri uyuyamıyorum sık tuvalete çıkıyorum daha fazla
Melis27000 Zekiyee 31+4 üz belimin ağrısından kaburgalarımın ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum hatta nefes bile alamıyorum. Üzerimde bir ton ağırlık var gibi 😭
Aras-Altay Zekiyee göbeğin aşağı düştü mü canım benim çok düştü her an bebek çıkacakmış gibi hissediyorum
isimsizbebek Hilaliko bende 35+1 im ve dediğiniz gibi oluyor özllikle akşamları. Sabah kontrolüm var doktora soracağım ama normal diyecek büyük ihtimalle
Mervettas Hilaliko aynen canm benim de öyle heralde ben doğuruyorum doğum böyle başlıyor diyorum kendi kendime özelikle yemek is yaptığımda ayakta durunca
Zekiyee Aras-Altay ortada heralde bilemedim ki 😂 cok asiri buyuk karnim olamdi yukariyada cok cikmadi Oyle
Pcosaragmen Benim bir iki gündür çatı ağrım oluyor ,ne berbat bir şeymiş aman Allah'ım 😒neyse ki kısa süreli oluyor ,o an nefesimi tutuyorum resmen
Hilaliko Mervettas aynen aynenn tırsıyorum sancı bu sekılmı oluyor ılk gebelıgım bılmıyorum kı taş gbi oluyo
Mervettas Hilaliko bende bilmiyorum anneme söylüyorum ben anlamadım o nasıl biseymis çocuk yapıyordur diyor çözemedim gitti bende 🤷🏻♀️