AyeglYaren Kızlar dr bebeğimi kuza benzetti 13.haftada benimde bir kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum sizde böyle olup dru yanılan var
Hatce06 AyeglYaren 13 de kız gbi dedı haftaya gel tekrar dedi.bende 14 gittim erkek dedi direk,16 ve 22 de detaylıya girdiğimde de erkek dedi canım 😂13 daha cok erken değişmesi cok normal
Nilemyus AyeglYaren benimde bir oğlum var. Kızım olsun istiyorum.12. Haftamda erkeğe benziyor dedi. Şimdi 14+5 teyiz. Haftaya gidicem bakalım ne diyecek.seninde Allah gönlündekini versin. Herşeyden önce hayırlı evlat olsun kız oğlan farketmez.
2cocukannesi 12+1 de kıza benziyor ama erken dendi bacak arasına bakılmadı 12+5te başka doktor erkek gibi dedi bacak arasına bakarak cumartesş tekrar kontrolüm var
Tugceince 2cocukannesi bize de erkek diyolar sürekli ama değişmesinden korkuyorum . Eşim şimdiden Aslan oğlum tosunum çabuk gel maça gidecz diye seviyor 😂😂😂 kız derlerse şok geçiririz ☺
aysetunckilicfirat 11de devlet hastanesinde erkek dediler, 12de özel hastanede erkek dediler, 13te yine özel hastanede erkek dediler en net 16. Haftayı beklemek gerekiyormus
Elifrana Haftada kız denildi ve bi kızım olacak çok şükür ☺ Başkalarında hata olması sizde de olacağı anlamına gelmez. Hayırla kucağınıza alın inşallah
Haticedma 13 haftalıkken gittim kıza benziyor dedi 13+5 ken gittiğim de %90 erkek dedi şok oldum bende 😊 Bende hep kız hissediyordum erkek diyince çok şaşırdım bir de 5 gün arayla söyleyince şaşırmamak elde degil
Ozgesah355 Roses aa aa uzman oprt baktı ve yanlış cinsiyet mi söyledi bana da yüzde ihtimal verdiler o zaman benim daha çok beklemem gerekecek canım detaylı da da bilemedilerse