Sudeammar Kızlar az önce vajinamda minik minik siğiller gördüm 38 haftamdayım rahim genişlediği için elimle hissettim ve beyazdı başına gelen varmı ilk defa böyle bisey yaşıyorum şok oldum 😳
Gamzenur60 Sudeammar benim ilk gebeligimde vardı ama 20.haftalardaydı doktor krem falan vermisti 2 haftaya geçmişti. Ama siğiller geçmeseydi yakicaklardi lazerle çünkü sigil olduğu zaman normal doğum yapilmıyormuş doğarken bebeğe de bulasiyomus çünkü. Bence hemen yarın hastaneye koş baktır canım.
Yildizim Sudeammar önemli bir konu askımda bir doktora görünüm yarın arkadaşımda da vardı ama onda erken dönemde doktor krem vermişti geçmişti normal doğuma da engel diye biliyorum
Oznurrb Sudeammar ben de şuan benzeri bi durum yaşıyorum. İnternetten görsellerine baktım benimki pek benzemiyor o görüntülere benimki daha çok sinek ısırmış gibi bi kabartı. Sizinki neye benziyor et beni gibi mi
Sudeammar Gamzenur60 ya gerçekten mii 😢 benim ilk doğumum normal buda normal olacak inanmıyorum ya vajinamın içindeydi artık rahim büyüyünce dışarı doğru çıkmış öyle farkettim yoksa nasıl farkedecegim 😥
Gamzenur60 Sudeammar cok üzgünüm yanlış bisey de söylemek istemiyorum sizi de üzmek istemiyorum. Benim başıma geldi ve duyduğum cevap buydu. Zaten başka sebeplerden sezeryan oldum. Kısmet olmadi. Ama bence yarın hemen gidin hafiye almayın supriz olmasın doğum zamanı sezeryan durumu. Bence gidin bi doktorla görüşün önemli bi konu. Şimdiden Allah kavuştursun bebeğinizle 🙏♥️
Gamzenur60 Aybuke_veli sivilce gibi bi kabarcik ama sivilce değil bence sen direk internetten bak canım
Sudeammar Gamzenur60 yaaa 😰 hemen dr uma mesaj attım inşallah siğil değildir gel der büyük ihtimalle zaten pazartesi gidicektim başımdan aşağı kaynar sular indi resmen hiç görmedigim bilmedigim bişey hiç duymadım böyle biseyi 😥 sağolun cevabınız için 🙏🏻🙏🏻
Aybuke_veli Gamzenur60 baktım da sinir diyoruz biz ona ben ona benzettim ama başka bişey de ola bilir benim ona benzer ayağımda çıkmıştı sonra Bi kadın dua okudu arpadan filan geçti ondan mı bilemedim
Gamzenur60 Aybuke_veli olabilir siğillere incir sütü falan da iyi geliyo diyodu eskiler ama bilemiyorum tabikide hemde vajina için ne kadar yararlı olur bilemem. Valla değişik şeyler eskiler biseyler yapiyo soyluyo ama doğruluk payı görmeden şahit olmadan anlasilmiyo
Sudeammar Oznurrb benim vajinamın içinde et parçası üstü beyaz beyaz kabarcıklar var ay bilmiyorum internetten baktım psikolojim bozuldu resmen yarın ilk işim dr uma gitmek 😳
Birminiksusamtanesi Kizlar bende 33+6yim benimde dudagin ic kisminda et beni gibi bisey cikmis 1 tane kucuk gecmiyor 3 hafta falan oldu fark edeli bir dahaki kontrolde doktora soracagim. Sigil engel normal doguma diye biliyorum ama et beni de engel mi
Sudeammar Birminiksusamtanesi evet engelmiş inşallah siğil değildir çok korkuyorum ilk doğumum normaldi buna da normal hazırladım kendimi ve bu siğiller öyle kolayca geçmiyormuş baktım şimdi internetten sürekli nükseden biseymiş off 😢 içime bişey oturdu resmen çok korkuyorum 😔
Gamzenur60 Birminiksusamtanesi zaten siğil et beni gibi görünüyo çoğu zaman yanılmış değilsinizdir inşallah bence sizde mutlaka sorun doktorunuza unutmayın.
Twinksmom Sudeammar canım bende de oluştu 8. Haftadayım kaşıntıyla başladı tahriş sandım dün baktığımda ağız içinde çıkan aft gibi duruyordu bende ptesi gideceğim😣
Birminiksusamtanesi Sudeammar ya insallah engel degildir benim ilk dogum olacak nasipse normal olsun istiyorum kucuk bi et beni yzunden sezeryan olmak istemiyorum. Neden olur ki simdiye kadar olmayan sey bianda neden cikar gebelikle alakasi var mi acaba
Kaderrr140 Birminiksusamtanesi hpv virüsü cinsell yplla bulaşan bir hastalıktır.. Bunun yanı sıra kullanılan tuvaletler havlular jiletten bile bulaşabilir.. Ve yıllarca vücutta sessiz kalıp bianda kendini gösterebiliyor dogum esnasında vajşna içersin de de varsa eger bebege bulaşıp ölümcül hale getirebiliyor. O yüzden riske atmadan siğilleriniz geçse bile sezeryan dogum isteyin.. Ki doktorunuz söyler zaten. Neden olur diye sormuşsunuz gebelik te bagışıklık sistemi düştügünden siğil kendini belli eder bazı doktorlar gebelikte müdahele etmez bazı doktorlar daa mesela benim doktorum 3 kez yaktı ama geçmedi bende tedaviyi bırakmak istedigimi ve dogumdan sonra devam edeceğimi söyledim.. Dogum sonrası bağışıklık sistemi normale döndügünde siğiller kendiliğinden yok oluyor ama söear testi yaptırmak şart rahim agzı kanserin e yol açabiliyor..