Benim gibi sezeryandan korkanlara cesaret olsu 😁 Merhaba Tatlış hamişler ☺️ Şükürler olsun ki bende sonuca hikayemi yazıyorum buraya, bi gün önce sezeryan olucam çok korkuyorum diye başlık açmıştım hatırlarsınız belki🙈 çok rahat bi hamilelik geçirdim Ta 26 haftamıza kadar bebek eşinin aşağıda olmasıyla istirahat verdi doktorum ve 37 haftaya kadar değişmezse doğumum sezeryan olur dedi bol istirahatle geçirdim geçen zamanlarımı 37+4 kontrolde dr eşi yukarı çıkmş normal doğum yapabilirsin dedi ama ben kendimi kafadan sezeryan hazırlamıştım dr karar ver sen hangisini istersen onu yaparız dedi bende düşündüm normal doğuma psikolojik olarak asla hazır değildim ve sezeryan olmaya karar verdim 17.01.20 bu sabah yatışım yapıldı ama korku heyecan hepsi karışmıştı yatış işlerim yapıldı önlüğümü giydim oda da beklerken ağlamaya başladım yapamycam ben diye aşırı tırsak biriymdir çünkü 🙈 sonra hemişre geldi gidiyoruz dedi bildiğiniz hönküre hönküre gittim herkes gülüyor tabi bana ameliyathane girdik biraz bekledim sonra beni ameliyat olucam odaga aldılar hazırlıklar yaplıyor bende tabi o ara izliyorum ağlıyorum korkudan nefesim kesiliyor gibi hissetim fln ve sonra ameleyat sedyesine aldılar beni oturdum oraya belimden iğneyi yaptılar ilaç içeri giderken hissediyorsun sonra yavaş yavaş parmaklarımdan uyuşma gelmeye başladı ayaklarıma uzattılar beni örtü çektiler önüme sonda orda takıldı hissetmedim sonra soğuk bişi hissetim karnımda meğer o ara kesmeye başlamışlar haberim yok Drm ben haber vericem sana başlayınca dedi o ara ufak ufak çekiştirme hissetim ama acıtan bi şey değl tuhaf bi his vee 2-3dk sonra bi baktım ciyaaak diye bi ses 😭 Allahım o an ani bi şok yaşadım ağlasammı Gülsemi diye sonra temizlenirler yan tarafımda bende onu izliyordum getirdiler yanağından öptüm pamuk gibi bembeyaz al yanaklı bi kızım oldu bebeğimi götürdler peşinden bende çıktım toplamda 30-40 sürüdü şuan odamdayım ilk yürüyüşümü zor olsada yaptım ara ara sancılarım var ama dayanılmayacak gibi değl minnoşumda yanımda uyuyor☺️Uzun oldu hakkınızı helal edin Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun sakın korkmayın ben şuan o ağlamalarım aklıma gelince gülüyorum hatta utanıyorum bile🙈🙈