Valsss Mantar oldum doktorum fitil verdi gyno lomexin diye onu nasil kullanacagim vajina fitili ama yaptiktan sonra ne kadar sonra kalkmam lazim ve etkili mi
Deletedmom124 Valsss bu fitil çok güzel benim doğumdan sonra olan mantarimi kasintimi kesti gece yatmadan önce kullanın ayaklarınızı havaya kaldırıp itabilirseniz içeriye çok güzel temizliyor ama gebelikte ne kadar etkili bilemem önlem amaçlı kullanın geçmiş olsun
EbruIrmakAhmet Valsss canım aynı fitili geçen gece bende kullandım sabah kalktığımda baya su gibi geldi ödüm koptu suyum sandım sen panik yapma olursa çoğu kişide oluyomuş fitilden oluyo yani gece yatmadan atarsan uyursun en azından kalır bi süre içinde
Valsss Nurmur yazinda olmustum travazol ve yogurtla gecmisti. Simdi yine oldu tam mi itmem gerek yoksa cok itmiyim mi hic yapmadim daha once bilmiyorum kusura bakmayin
Snglkmlalp Tam itmen lazım yoksa çıkıyo dışarı fitil. Ayaklarını biraz yukarı kaldırıp uygula. Bende de ne yazık ki normalde de hamileyken de sürekli enfeksiyon mantar oluyo bi tek fitille geçiyo. Yatmadan önce uygula ne kadar içerde durursa o kadar faydalı.
Valsss Deletedmom124 kullandim simdi dediginiz gibi ilk fitili actim elimden dustu kirlendi artik mikrop kaparim diye attim 2. Sini kullandim😂