Ayshlil Merhaba tatliş anneler🥰 canım bugün aşırı şekilde kola istedi 14+1deyizz ve Bi bardak içtim sizce bunun bir zararını görürmüyüm bu arada bu süreçte sadece Bi bardak daha içmiştim bir iki ay öncesine kadar...
Ayseyucel33 Nefsini köreltmişsin canım çok canın istemilse bir bardaktan bişey olmaz yeter ki sık sık içme aman ha😊
Dilan-acr Ben kolayı eskiden günde 1 buçuk litre tüketirdim ama fazlasıyla asit olduğu için çok da zararlı olduğu için çocuğum için en önemlisi içmiyorum içemiyorum çünkü aşırı zararlı sende içmemeye çalış
minikmelegim_ Gunde bir bardak icebilirsin ama tabi hergun icmemekte fayda var. Bende canim istedikce iciyorum
minikmelegim_ Rmyssucu yuksek oranda kafein ve strik asit içeriyo ve bebek kafeinden etkileniyor. Bu yuzden icilmemesi gerekiyor. Yani sonuclari gercekten ölümcül olabiliyo cocuk ölü doğabilir yada dusuk yapabilir tabi bu bir iki bardakla olmaz ama kafein cok zararli cocuk icin. Gelisimini tamamlayamaz
Sultan1903 Ayshlil Ben 1 bardak hiç içmedim çok istediği zaman 1 yudumcuk sadece,hamilelğim boyunc tek özlemini çektiğim kolaydı☺️
Dilankenger Ben içiyorum arada balık yerken falan . çok kasmıyorum kendimi bunu yememeliyim bunu içmemeliyim diye
Nml06 Ayshlil Merhaba, canınız çok çektiyse az miktarda içmekten bir zarar geleceğini sanmam. Zira canım ne isterse yiyip içiyorum 🤪 en zararlıları hariç, nefsimi köreltmek için🐣
minikmelegim_ Rmyssucu o doğumdan sonra sutten geçiyo ama bu sekilde de sizi rahatsiz eder gaz siskinlik olur :)