Berrin_94 Hanımlar bu ağız tadı bozukluğu nasıl geçer hiç bişey yiyip içemiyorum herşeyden tiksiniyorum😣
Sissel Berrin_94 valla canim bana 3 aydan sonra gecer demisler suan 3. Ayimdayim insallah gecmesini bekliyorum.. son 2 aydir mide bulantisi kusma her seyden tiksinme olayi zaten beni mahvetti şu son 1 haftadir agzinda acimsi bi tat var zaten bi o eksikti 😂 valla olmayanda olmuyor böyle sikintilar ama olandada yani benim gibi zor geciyor Allah yardimcimiz olsun valla..
Canan_olg Berrin_94 Kaç haftalıksın çok normal yeni hamileysen en az 3 ay çeketsin 16 17 de falan gelirsin biraz kendine
Sldmrt Berrin_94 valla kuzucum bunu ben de merak ediyorum :) her sorduğum kişinin farklı zamanlarda geçmiş. Ben 15.haftadayım hala ağız tadım yok hala mide bulantılarım tam gaz devam ediyor. İnşallah bi an önce geçer ne diyim :)
Jiji-m Bende yemek yemekten nefret ettin hic mi birseyin tadi yok yedigim yemegin veya icecegin sicakligini ve soguklugunu bile anlamiyorum
2106 Hanımlar 6 haftalığız bizde ama perişanım ağız tadım yok mide ağrısı bulantısı nasıl geçecek ya da nasıl idare ediyorsunuz ben sabah da akşamda peynir ekmek yiyiyorum ki o da gidiyor
1989-- 2106 ah ah daha yolun basi benimde 6 haftalikken basladi o bulanti kusma hala cekiyorum 11+5 olduk :(
KAylaaa Sizi üzmek istemem ama 25.haftamdayım, hala ağzımda iğrenç bir metal tadı var :(( ne yaparsam yapayım geçmiyor
Ozgnrgl haftaya kadar sürdü desem yeri c o k iyi anlıyorum sizi. Çözümü ben bulamamıştım sadece ağzımdada sürekli kötü bir tat vardı misvak, dış ipi, ağız bakim suyu ve fırçalama yi duzenci yaparak azaltmaya çalışıyordum 🙄
damlam_yagmurum Aynen bende çok kötüydüm sürekli yoğurt ekmek yedim midem başka bişey kabul etmiyodu aç aç halsizlikten yatıyodum çok şükür 17 haftalık oldum geçti artık şimdi sadece mide yanmalarım var allahım kolaylık versin tüm annelerimize 😊
2106 Daha yolun başındayız Allahım ne zor diyorum. 5-6 gündür mide bulantısı ve kusma var ama baş edemiyorum hayattan bezdim. Mide bulantı hapı da verdi doktor hiçbir fayda yok öneriniz yokk muuuu cidden🙄