Herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum kızlar.
bu benim 3. Gebeliğimdi. İlk doğumum makat gelişi zorunlu sezaryendi. ikincisi normal doğum ve 3. Çok kolay bir kaç saatte kollarımda olan normal doğumum.
sabah 6 gibi 2 defa şiddetli sancı girdi uykumdan beni uyandıran bir ağrıydı. Tabi bu zamana kadar kızım beni beklettiği için Doğum olacağına ihtimal vermiyordum.
saat 7 de yataktan kalktım nişanım geldi hemen çocuklarımı hazırladım babası okula bıraktı geldi. O ara 15-20 dk bir düzensiz sancılar çekiyordum kendimce gece yada sabaha karşı doğar diye tahmin ediyordum. Saat 9 oldu sıcak duşa girdim saçlarımı kuruttum dışarda baya bi gezdik eşimle arabayla dolaştık ve ben arabanın koltuğunun ısıtmasını açtım belim hep sıcacık kaldı ve açılmama yardımcı oldu sanırım.
hastaneye geldik yatış işlemleri kalp atışları filan derken 4 cm açıklıkla biraz yürüyüş yap dedi ebe ve doktorum. 2 kat merdiven indim ve kapının önüne çıktığım gibi kendimi içeri zor attım. 2 defa şiddetli ağrı yaşadım ve suyum geldi aniden. Hemen doğumhaneye geri döndüm ebe bir kontrol etti doğuruyorsun hemen doğum odasına dedi ve eşimle ben şok olduk. Diğer doğumum 2 gün sürmüştü çünkü. Üstümü bile ebeler hızlıca soydu doğum koltuğuna aldılar beni ve eşiminde desteğiyle 3. Ikınmada bebeğim kollarımdaydı. Boynuna 1 defa kordon dolanmıştı ve bu yüzden 3. Ikınmada geldi. biz eşimle deli gibi gülüyoruz gerçekmi bu diye. Eşim biran olsun elimi bırakmadı ve bacaklarımı tutmamda,ıkınırken kendimi geri atmamam İçin ensemi tutmamda bana çok yardım etti ona bir kez daha aşık oldum Allah razı olsun♥️
şimdi hastanede yatıyoruz minik pamuğumla öyle güzelki teyzeleri anlatamam.böyle bir koku dünyada başka birşeyde yok.
3,500 kilo 52 cm doğdu. Hastaneye giriş saat 12,00 doğumum saat 14,19.
Epiduralsiz ve suni sancısız herşey çok hızlı gelişti.
dikişim var ama diğer doğumdan tecrübeliyim iyileşinceye hiçbirşey kalmıyor☺️👍🏻
Almanyadan herkese selamlar👋🏻
Soru olursa seve seve cevaplarım.