Kubraa23 Merhaba kızlar oğluşum bugün tam 35 haftalık oldu bugün doktor kontrolümüz vardı ve 3 hafta önden gidiyoruz uzun zamandır şuan kilomuz 3250 gram ve doktorum eğer 40 haftayı tamamlarsa normal doğum olmaz artık doğması için dua edicez dedi normal doğum istiyorum doğumu hızlandırmak için yapabilecek bişey var mi acaba 🙄🤔
Nml06 Kubraa23 Merhaba, hurma, bol su, merdiven inip çıkma, yürüyüş, scuat, bel masajı, ılık su, tarçınlı su 💧
Nuraslanklc Kubraa23 😂hiiiiiiiç birşey işe yaramıyor ne zaman gelmek isterse o zaman gelecekler vakti zamanı ne zamansa artık😅yoksa şimdiye doğurmuştum artık pes ettim
Esmaemenova Kubraa23 canim benimde bebeğim 32 haftada 2500 gramdi şimdi 34 bitmek uzere 3 kq Bulmuşdue diye tahmun ediyorum çunki 2 hafta onde gidiyordu bende istemiyorum 38 i geçmek cok buyuk olursa normal doğuramam veya zor olur dişik cok olur diye 36 haftayi sağ salim bitirelim bende çalişmalara başliyicam) gel görki benim bebiş cok aşağda başifa aşağda bi ev supureyim belimden sancilar giriyor kasilma oluyor İnşeAllah 36+5 i günü evi alt üst etmeyi duşunuyorum sonrasinda da siçak bi duş))) sabaha doğururum diye tahmun ediyorum)))
Ysfftmmina Kubraa23 geçen bir arkadaş yazmıştı doktoru göğüs ucu kenarlarına masaj yapmak rahime doğumu kolaylaştırmak için bildiriyormus bi dene canım meryem ana otu suya köy onunda doğumu kolaylaştırdığını duydum
gezentianne Dlkdlk günde 2 taneden bişey olmaz ben diyetisyene gidiyorm başından beri ara ada günde 3 hurma yazmıştı. Öyle pat diye doğum asla olmaz hurma yediniz diye
Frdvs @Kubraa23 hurma,ananas, bol su, merdiven inip çıkma, yürüyüş, pilates,squat, bel masajı, sıcak suya oturma tarçınlı su, ilişki.... 39+2 yim 1 haftadır bunların hepsini deniyorum rahimde yumuşama bile yok
Turkan123 Esmaemenova öyle olmuyor malesef bende senin gibi yaptım ama olmadı 37. Haftadayım daha gelen giden yok benim de oğlum senin bebeğin gibi kilolu erken gelsin istiyorum ama gelmiyor daha yani ev isi ile olucak birşey deyil 😘😄🤗
Nuraslanklc Kubraa23 yürüdüm sıcak su hergün günde üç beş defa hatta çömeldim yer sildim akşama kadar duşta squat yaptım papatya çayı içtim tarçınlı su içtim ananas yedim.. 😅yapılacak herşeyi yaptım yani olmuyor bıraktım artık Zamanını bekliyorum
Frdvs GF01S doğumun yaklaştığının belirtisi açıklık su gelmesi nişan gelmesi gibi düşün ama bu kişiden kişiye değişiyo tabi yumuşama ve 1 cm açıklıkla 2 hafta doğuramayan da var yumuşama olduğu gün açılması ilerleyip aynı gün doğuran da bende 40. haftaya kadar yumuşama ve 1 cm açıklık bile olsa suni sancı ile doğumu başlatıcak doktorum olmazsa sezaryen 🤷♀️