TunarinAnnesi Wait_my_second_baby Yox can hele 23 Yaşim var 1 ile falan olar İnşAllah laxtalanmadan şübhelenir doktor
Polat2706 TunarinAnnesi amin canım bende dikiş attırıcam inşallah ilerleyen zamanlarda Allah herkese sağsalim kucağına almayı nasip etsin içinde bizlerede inşallah 🙏🙏😔
Bayaz1995 TunarinAnnesi Allah sebr versin canim🤲🤲sixma ureyini,demeli xeyirlisi buymuş inşAllah qisa zamanda daha sağlikli bir şekilde hamilelik kecirirsen yaxwica mualice al sonra💖ikinci hamileliyin idi?
TunarinAnnesi Bayaz1995 Can Var olun qızlar burda sizin desteğiniz çox oldu 🙏xeyr 1ci idi Uşağım yoxdu hele
World TunarinAnnesi biz ortalama aynı anda tüp bebekle gebe kalmıştık ❤️ Ben 8. Hafta biterken kalbi durması sebebi ile kürtaj oldum 😔 Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah gerçekten çok zor,sebepsiz ağlama krizleri falan olmuştu bende 😔
TunarinAnnesi World evet kuzum bugun 1 hafta oldu bebeğimi kayb edeli 😔Rabbim en kısa zamanda yeniden sevindirsin bizi 🤲
Reyhann93 TunarinAnnesi canım çok geçmiş olsun yeni gördüm daha rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
Adel001 TunarinAnnesi Allah yardımcın olsun canım, Allah bundan sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn
Zynpml TunarinAnnesi ben kürtajdan 7-8 ay sonra tekrar hamile kalmistim ama onuda kalp atisi olmadigi icin almislardi. 😞 gecmis olsun insallah cok sürmeden saglikli bir bebek nasip eder rabbim
TunarinAnnesi Zynpml Sende uzulme canm Kader arkadasiyiz biz Rabbim bi daha o aciyi gostermesin bize saglikli evlatlarimiZi kucagimiza alalim InsAllah 🤲
Senarslanceliktas TunarinAnnesi canım hiç korkma 2 düşüğüm oldu hatta biri 21 haftalıktı doğum yaptım bildiğin 6 ay sonra hamile kaldım öncesinde genetik bölümünde dahiliye bölümüne kan verdim pıhtılaşma problemi çıktı şimdi her gün iğne yapıyorum karnımdan çok şükür 14 haftalık olduk bi sıkıntı çıkmaz inşallah
TunarinAnnesi Senarslanceliktas Canim benim Allah tamamina erdirsin doya doya op Kokla evladini InsAllah Rabbim bi daha gostermesin o aciyi sana bana tum Anneler’e InsAllah 🤲
[silindi] Senarslanceliktas 0.4 4000lik oksapar homozigot 2 genim de doktor kabul etmese de öyle dusunuyorum doz yetmedi diye artı 8.haftada folik asiti kesmişti çok geleni olduğu için bazı seyleride unutuyordu progestan bile vermemisti
Senarslanceliktas [silindi] benim heterizigot 0.4 kullanıyorum 2 düşüğüm oldu bu iğneyi bu gebelikte verdi umarım bişey olmaz coraspin de kullanıyorum