Bebeannesi TunarinAnnesi ben de 7 8 haftalıkken düşük yaptım 2 ay aradan sonra kendiliğinden hamile kaldım
TunarinAnnesi Seda5892 Rabbim evladini sana bağişlasin kuzum 🥰çok mantikli davranmişsin bu defa bende tedavi arkasından bebek istiyorum İnşAllah 🤲
TunarinAnnesi Tugbahanci Allah hepimize sabırlar versin Rabbim bi daha yaşatsin evlat sevinci bize İnşAllah ama bi daha acisini göstermesin İnşAllah 🙏😔
Adel001 TunarinAnnesi men seni tanıyırdım burdan , hamilelik xeberinide paylaşanda çox sevinmişdim vallah😕😔 indide pis oldum, nedendi sebebi? Hekimin ne dedi
Adel001 TunarinAnnesi sen analiz vermedin bes hamile galan kimi? Onu srazı vermelisen , mendede varıydı kardio magnil yazdı içdim bi müddet 5ci hefteden ürek bulanmam başladı deye da içmedim, amma turş şeylerr yedim
Nuriay TunarinAnnesi bacican sen laxtalanma uçun ne edeceksen hekimin ne yazdı birdeki bacı menim laxtalanmam 560 idi seninki neçedi fibrinogen 560 yeni laxtalanma sende neçedi ?? Birde baci senin hekimin ne yazib sene hamilelikden evvel ? Men kardiomagnil içirem laxtalanmaya gore yazib qanim durulsun deye sen icirsen
Nuriay TunarinAnnesi canim əssələmu aleykum necesen ?baci hekim ne dedi ? Laxtalanman var imiş? Neçe idi laxtalanman ? Baci mene de deyersen birde hekim sene ne yazdı ??
Dududogan07 TunarinAnnesi kendinizi üzmeyin takdiri ilahi İnanın sonra öyle bişey oluyor ki bu acınızı unutuyorsunuz benim iki kaybım üç kürtajım var daha sonrasında araştırıldı keşke ilk kaybımdan sonra araştırsaydım ama nasip değilmiş gebelik planlamadan muhakkak pıhtılaşma testini yaptırın ben şu an corasprin ve hibor kullanıyorum gebeliğim bu şekilde devam ediyor allah yardımcınız olsun 🙏
TunarinAnnesi Dududogan07 Kuzum çok sağol desteğin için öyle yapacağim tedavi olmadan çoçuk düşünmüyorum Rabbimin bir bildiği var demek
Adel001 TunarinAnnesi razisan hekiminnen? Mende hekimnen mualice almisham ama ciddi problemim yoxdu, sadece folekul izletdirirdim, ama hekimim cox gadinlara komey eliyib yeni istesen adin vererem instagramda baxarsan
Hanife41 TunarinAnnesi bende 7 haftalıkta yaşamıştım öyle bi durum şimdi hamileyim şükürki hamileyken 12 hafta çok dikkat etmen ve sürekli bol bol su ceviz kuru meyveler yemelisin dediler . ben 1buçuk sene aradan sonra hamile kaldım .
TunarinAnnesi Nuriay Salam can men heç bilmemişem hamilelik den önce laxtalanma olub olmadiğini sabah analiz günümdü sabah bilecem yazaram burda