Ozlemdmn [silindi] bende kiz gibi hissettim erkek genelde kilo aldiriyor Canim ya burdaki annelerde de gördugm ilk aylar icin söyluyorum bunu ama Benim yuzunden sivilcelendi sadece kilo aldim vin takvimi tuttu bir de göbek cizgisi tuttu erkek canim
Pelsin Ozlemdmn ben de hep ekşi tuzlu acı şeyler yiyom Çin takvimi de erkek çıktı ama doktor dedi kız gibi ama tam Emin değilim kaburgalarına baktı bacak arası göstermedi bi hafta sonra gel dedi erkek olabilirmi acaba
Deletedmom0990 [silindi] ekşi yedim hala sivilcem var kilo alımı olmadı çin takvimi kız diyordu oğlum olacak tatlıdan tiksinmistim
tubaemrah45 Ekşi yedim sadece önden kılo aldım 8 ay boyunca kustum yuzum güzelleşti Çin takvimi erkek diyor ama kızım olacak 😂 yanı bu işler her bünyede farklı canlar
Yakamoz-1990 tubaemrah45 halbuki yüzün güzelleşince erkek derler değil mi 🤷🏼♀️ Bende de cildim güzelleşti saçlarım parladı ay çok merak ediyorum cinsiyetini yaa neredeyse her gece rüyamda cinsiyet öğrenmeye gidiyorum bi türlü göremedim ama 😅
halime21 Esila4549 benim ilk gebelikte Aşağı doğruydu ve bebeğim kızdı doğumdan sonra da geçmedi benim o çizgi🤔 şimdi yine hamileyim ama cinsiyet öğrenmedik
Necla0000 Melekkannesi van da hangi hastanaye ve doktora gidiyorsun canım. Detaylı ultrason için nereyi düşünüyorsun
Melekkannesi Necla0000 canım kontrole hem buradaki devlete gidiyorum vanda da lokman hekime. Vanda hiç bi özel ayrıntılı yapmıyo üni hastanesi yapıyonuş onda da sıra cok sıkıntı. Ben özel muayenehanesi olan bi doktora gidicm bu hafta kasım turan cok iyi bi doktor .
Meleko Gl07 canım benim son adet tarihim 7 Ekim doğum tarihinde 04.11.1988 doktor erkeğe benzetti 12 haftalıkken suan 14 haftaligim