Mervemia6 Hulyauygur hepimiz inşallah canım benim sağlıklı olsunlar da ama gönülden de bir şeyler geçiyor ister istemez 😍😍☺️
Mervemia6 Ozlemdmn yazıcam bu posta canım 10 Şubat kontrolüm 16 haftalık oluyoruz inşallah o zaman öğrenirsek yazıcam buraya😍😍😍🙏
Ozlemdmn Mervemia6 ayni gun doktor randevumuz varmis 😍ay bana erkek dedi doktor bir lncekinde de heycandan halen acaba erkek mi kiz mi dedi diyom birde dillerini cok bilmiyorum yanlis mi anladim acaba diye ben cinsiyet konusubda cok heycanliyim ilk birde o yuzden kendimi burda gelistirdim herkese bakiyorum 😂😂o gun haberlesiriz o zaman
Mervemia6 Ozlemdmn ay ne güzel aynı gün olması o zaman kesin sende yaz bana bende öğrenirsem yazıcam direk sana 😍 nerde yaşıyorsun canım
Mervemia6 Ozlemdmn umarım seninde gönlüne göre verir rabbim canım haberleşiriz 10 Şubat gümü sende yaz mutlaka 😍😍🙏
Nesrin54 Arkadaşlar doktorum kan akışını dinleyip senin bebisin erkek olacak gibi dedi.. Net bisi soylemedi ama kan akısından anlasılabliyor mu? Bu arada Çin takviminde kız cıkmıstı😂🤭
Ozlemdmn Nesrin54 kalp ritmk 140 altindaysa erkek ustundwyse kiz diye duydum ama kan akisi ne onu bilmiyorum canim
Busimss Ozlemdmn bende öyle duymuştum mesela kalp atısını ama bizim hep 160 ve üzeriydi ama erkek ☺️ Oda tutmuyor yani
2mucizembenim Busimss Kızımda 140 ve üzeri olurdu , bunda ilk öğrendiğimde 90/100 felan dı hatta korkmuştum sormuştum doktora normal mi diye
Ozlemdmn Busimss ben o hizli bilmiyorum bana dinöetmediöer hic sadece gösteriyorlar kalbin nasil attigini cok merak ediyorum aslinda
2mucizembenim Ozlemdmn Hep tatlı yiyesim geliyor ve yoğurtlu şeyler istiyor cnm , kızımda hiç bulantım sadece 6 aya kadar etten tiksinmiştim , bunda başından beri et yiyorum en büyük sıkıntım da soğan yemeklere bile koyamıyorum
Ozlemdmn 2mucizembenim ettin bende tiksindim Canim ben yeni yeni yemeye basladim oda evde yapamiuorum halen kötu oluyorum et sanirim cinsiyetten cok agir oldugundan sanirim bakalim Allah in gönlundekini saglikla nasip etsin Canim benim
Busimss 2mucizembenim işte kimisinde tutuyor kimisinde tutmuyor o yüzden çok inanmıyorum ben bu yönteme ☺️
2mucizembenim Ozlemdmn İnşallah cnm benm bizim sülalede tek kız bendim kuzenlerim hep erkek o yüzden kıza çok düşkünler , ilk çocuğum kız şuan 20 aylık , yine kız olsun diyorlar ama önce sağlık sıhhat tabi rabbim herkesin gönlüne göre versin 👼