Evrem123 Ozlemdmn göbek deliğimin altındaki çizgi çap çup ama göbek deliğimin üzerindeki Çizgi siyah Aşağı doğru😄
Evrem123 Ozlemdmn orası biraz karışık😄 kendi doktorum erkek hissediyorum dedi acile gitmek zorunda kaldık kız dedi iyice meraklandım
Ozlemdmn Evrem123 dur bakim hurafe sende tutacak mı 😂😂koz ise tuttu demektir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin eğlence kısmı bunlar hep 😍💕
Nazerin Ozlemdmn 14 kasım son adet tarihim doğum tarihim de 14 kasım 1996 yarın cinsiyeti öğrenmeye gidicem acaba tahmininiz tutacak mı metak ediyorum
Ozlemkubra Ozlemdmn merhaba öğrendim Bende cinsiyeti 😍 ikili taramadan sonrada gittim doktor netleştirdi kız bebek diye
Damlapilatin Gl07 2 Kasım 1990 doğum tarihim hamile kaldığım ay Kasım son adet tarihim de 22 ekim ben yaptım bu Çin takvimini erkek çıktı bide sen dene
Ozlemdmn Milena20 canım erkek görünüyor ama son gün adet başlangıcı olduğu için döllenme aralığa denk geliyor Aralık ta koz gözüküyor ama erkek diyelim biz sağlıkla kucağıma al tatlım
Ozlemdmn Milena20 sorma ben yeni ögrendim 18 hafta bitince ama cok merak ettim tum hurafelwrw baktim bazi belirtiler kiz bazi belirtiler erkek ti 😂😂😂
Busimss Ozlemdmn merhaba erkek demiştiniz bugün ögrendim cinsiyeti oglusum geliyor sağlıkla insallah 😍😍💙
Prenses001 Ozlemdmn canım cuma günü randevum var benimde inşallah öğrenebilirim posta denk geldim cuma nasıl burayı bulurum tekrar yazmak için bilmiyorum 😊
Ozlemdmn Prenses001 ben seni bulurum ben de bir cuma öğrenmiştim hadi tatlım sağlıklı güzel haberlerini bekliyorum rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🙏😘😘