Tubakarahan tansuyalman 30 haftaligim 2-3 haftadir aynen bogazim kayniyo sanki yemekle hic alakasi yok geceleri cok rahatsiz ediyor
Mucizem_01 HappyMom midem ağzıma kadar yanıyor sürekli olmuyor ama olduğu zaman öldürüyor ne yapsam geçmiyor sabaha kadar uyanık durduğumu bilirim kesin çözümü yok sanırım hormonlar mahfediyor🙄
Merve-26 Midem deli gibi yansada yicemi yiyorum yinede sonra geceleri pişmanlık hergün aynı bu şaşmaz🤣
Kubra_ksk Ben Demir ilacına başladığımdan beri midem yanıyo süt bi süreliğine geçiriyor bazende yoğurt ilaçtan önce yoktu birşeyim
PM2209 Hanımlar bende de 4gündür hem mide hemde Boğazımda yanmam var mide ekşimesi için hamilelerin kullandığı şurup var şimdi kullansam mı kullanmasam mı bilemedim yaaa 🤷♀️
Ngmsy Rennie Duo içiyorum etkisini görüyorum cok sukur yoksa boğaz yanmasına kadar ilerliyor , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ebru52 tansuyalman anlıyorum sizi 😔35 hafta bitecek bastan beri hala kusuyorum ne denesem geçmiyor umarım size fayda eder
mirel Ben mecburen Lansor içiyorum. Normal hayatımda bile ilaç içmezken şimdi ilaca mecbur kalmak beni çok üzse de maalesef zorunlu... Keşke hiç olmasa bu yanmalar, mide ağrımaları...
Smile0 Nuryldrm Kaçıncı haftadasın sen. Ben 17 deyim çok erken başladı son aylarda daha çok oluyor diyorlar bide geçmeyecek yani doğuma kadar😏
Nuryldrm Smile0 30 haftalık oldum 25.haftalarda başlamıştı çok kötüyüm süt içiyorum yoğurt yiyorum ama anlık geciyo mide yanması ne zormuş hiç çekilicek gibi değil😐
Ngmsy edanur_burak gaviskon da iyi diye duydum annem kullanıyor uzun zamandır ama küçük yeğenime alerji yaptı korkarım artık kullanmaya çocuklara alerji yapıyormuş çünkü
spiker_anne HappyMom Resmen kanayan yarama parmak bastinız böyle bir yanma yok ağlaya ağlaya yatiyorum 🤦♀️
Ruhsuz 25.haftama giriyorum bugün başladı feci yandı midem salçalı yedim diye düşündüm bakalım sürekli devam edecek mi
Turkan123 Bende 37 haftalık hamileyim benimde migren yanıyor acılı salçalı ve vaharatli birşey yiyince oluyor gaviscon iyi geliyor iki kaşık içiyorum anında kesiyor doktorum yazmıştı bana da