Minnosum1 Kızlar prolaktin 20 benim şimdi bi arkadasta gördüm hamilelik için 10 olması lazm demiş doğru mu bu? 20 yüksekmi değerlerin ne olması lazm bi fikrim yok🙏🏻 Yardım edermisinz
Ozgee11 Minnosum1 prolaktin testi vermek için gerekli bazı şeyler var. İnternetten araştırıp bakın . Doğru bı sekilde verdiniz mi acaba
Nhtsbl Minnosum1 bende 70 çıktı dostinex kullandım sonra birdaha test yaptım 43 çöktü tekrar dostinex kullandım sonra 20 çıktı ilacı bıraktım doktorum normali 23 olması lazım dedi suan 20 ve normale döndü
Nhtsbl Minnosum1 hayır henüz bişi yok sonrasında çatlatma iğnesi oldum oda tutmadı bu ay hayırlısıyla aşılama olacağım canım sorun eşimde sanırım çünkü morfolojisi 2 çıktı
Mondlicht Minnosum1 benim 26ydı sonra 31 oldu dostinex kullandım doktor cok yüksek değil ama kullanalım demişti . 1 ay kullandım değerim birden 0.1 e düştü. Ondan 2 ay sonra da planlı bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.bence 20 yüksek bir değer değil ya
Ysmn_11 Minnosum1 canım geçmiş olsun bende geçen hafta yaptırdım hormon testi 19 çıktı doktor normal dedi
Hulyarsln Minnosum1 sınır 23 o yüzden korkmayın seviyeniz iyi benim iki evladım var prolaktin yüksekti 135 gibi ! Ama ilaç kullandım düştü sorun yaşamadım çok şükür hayırlı zamanda hayırlı gebelikler dilerim..