EdaKnn42 Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar 😍 sıra dogum hikayemi yazmaya geldi bnm 2 gebeligim vel hasıl tecrübeliydim sancılarım vardı ama yalancı sancıydı biliyordum anlıyordum Yanlız ilk kızımda kırmızı leke(nişan) gelmişti 2 gebelikte bol bol şeffaf akıntı geliyordu yogun olarak yine bi akşam yemek yedik sancım var ben sıklaşsın oyle gitmek istiyorum hastane ev arası 30 dk evde annem kız kardeşim var eşimin ve annemin ısrarı sonucu saat 9 da evde çn cıktık yarım saat hastanenin acilinde sıra bekledik Nts bagladılar sancı yok acıklıga baktılar 3 cm yatış dediler yattık sancı var ama az eşim yanımda devlet hastanesinde dogurdum ama eşim dogum anı dışında hep yanımdaydı askeri personel oldugu için Annem kızımla buyuk evde kalmıştı saat 11. 30 sancılar arttı bu sefer hiç bagırmadım ne yapmam gerektiğini biliyordum cömelme vs acılma cok hızlı ilerledi suyumu patlattılar buyuk abdesti im var dedim yürü çatala dediler 3 kere ıkınma ile kızımı sag salim kucagıma aldım kendi fevri hatam yüzümden 4 dikişim var 10 cm acıklık ile ama saglık olsun Normal dogum cok büyük bi avantaj benim için hayatıma kaldıgım yerden devam ettim cok şukur sütüm de var kızım emiyor (devlet özel fark etmiyor yeter ki yolun insan olanla karşılaşın ebeler cok iyiydi ve gece dogurdugum için stajyer ebeler yoktu sadece 3 kare muayane edildi alttan sorularınız varsa alırım
Erdemli5308 EdaKnn42 canim benimde 2 3 cm acilmam varmis 2 ci gebeligim ama ebe bana ilk dogumdan kalma dedi sana boyle bisey dedilermi ve 1 ci dogumumda hic sanci felan cekmedim nasil basladigini anlamadim bile sadece sik idrar sebebiyle gitmistim bir kac gun oncesinden nasil belirtiler oldu sende yani dogumun baslycagini nasil hissettin
Tugbasentrk12 EdaKnn42 suyunuzu patlatırken çok acidimi ve neyle patlatiliyor ilk gebelik benim rabbim bebisinizi size bagislasin inşallah saglikla huzurla büyütün 🤲❤
Damla0x Hayırlısı olsun güzel bebeginiz Allah analı babalı büyütsün 🙏 kaç kilo doğdu bebisiniz, birde açılma safhasında kasılmalar geldikçe ne gibi hareketler öneriyorsunuz bende 37+4üm şu an normal bekliyoruz 🍀