Merve1806 Merhaba kızlar henüz cinsiyetimiz belli değil ama biz isimlerini kararlaştırmak istiyoruz erkek olursa ismi belli ama kız olursa çok kafamız karışık güzel anlamı olan isimler neler herkes bildiğini paylaşsın fikir alışverişi yapalım🥰
Babyone Merve1806 ben karar degstrmezsem aysima dusunuyrm daha ıyı bı ısım bulana kadr ısmı bu bakalım 😅
Muge0609 Merve1806 Melinda ☺️Bizede Kıza Benziyor Dedi Doktor Ama Biz eşimle Hamile kalmadan önce Karar Vermiştik İsme ☺️Daha Doğrusu Bir Yerde Görüp Aşık Olduk Melinda İsmine
Merve1806 Erkek olursa Ensar olacak nasipse rüyam da görmüştüm kız olursa öykü yada Meva çok hoşuma gitti ama araştırmadan karar vermek istemedim
Babyone Aysenam bende kararsızım soylemesı bıraz zor ama ıcıme sındı manası. Sadece dıle yatkın bı ısım degıl
Esra_1234 Merve1806 ben ilk baska esimle Aksa ismini koycaktik ama sonradan Esim Zeynep koyalim dedi anlami cok guzel (babasinin süsü demek ) bende alya istiyordum zaten o yüzden Zeynep Alya olcak kizimin adi peygamber efendimizin ilk kizi hz.zeynepdi adi gibi yasasin kizim 💕
Muge0609 [silindi] Bir Anlamı Bal İspanyolcada Benim Kızım Demek Bazı Yerlerde İse Güzel Kızım Demek olarak Geçiyor
Aysenam Babyone evet eşimde öyle diyor😊 ağzı doldurmuyor sanki yarım kalıyor diye hayırlısı iki hafta sonra doğumum var hala net değil kızımızın ismi
Babyone Aysenam uu maşallah bebegı gorunce belkı ıcınıze dogar . Bende hem dıle yatkın hem hos manalı ısım arıyrm hıc bırı tam ıcıme sınmıyo